SANTA CRUZ DE TENERIFE.jpg
 

Santa Cruz de Tenerife, Spanyolország

Santa Cruz de Tenerife Tenerife, Spanyolország hét Kanári-szigete közül a legnagyobbnak számító Kanári-szigetek kikötői fővárosa. A város olyan hihetetlen látnivalókat mutat be, mint a Plaza de Espana, az Assisi Szent Ferenc-templom és a magasba törő, fehér hullámoktól duzzadó előadóterem, az Auditorio de Tenerife. Ez a Kanári-szigetek kvintesszenciális városa az MSC Mediterranean Cruises színes célpontja, ahol napozhat, stílusosan vacsorázhat, vagy megmártózhat a csillogó vizekben. A nyüzsgő Tenerife sziget kiváló megállóhely a napsütéses éghajlat, a gyönyörű tájak és a szép strandok miatt. Ezen az MSC Cruises kiránduláson egy rövid buszos utazást élvezhet Orotavába, egy festői völgyben fekvő középkori kisvárosba. A hangulatos régi központja mellett elhaladva megcsodálhatja a 17. századi Casa de los Balcones épületet fenyőfából készült kézműves munkájával és kanári teraszával, mielőtt belépne a trópusi növények széles választékával rendelkező botanikus kertek paradicsomába. Ezután utazzon Puerto de la Cruzba, és élvezze a város festői utcáin való bolyongást. Igyon egy italt egy tengerparti kávézóban, vagy vásároljon a butikokban. Fedezze fel a hihetetlen El Teide Nemzeti Parkot, amely az UNESCO Világörökség részeként dicséretet kapott. Ezen a vezetett MSC Cruises kiránduláson megcsodálhatja La Esperanza buja táját, mielőtt a Las Cañadas hegyvonulatához utazik. Barangolja be a gyönyörű környéket, mielőtt megáll a vulkanikus Teide-hegy túlvilági kráterénél. Ezután látogasson el a Mirador-sziklához, ahol e szokatlan geológiai képződmény mellett készíthet néhány lenyűgöző fényképet. A madarak szerelmesei a tenerifei Loro Parque (Papagájpark) kiránduláson fognak gyönyörködni. Ez a sziget északi részén, Puerto de la Cruz közelében található vadvédelmi központ mesés természeti környezetet biztosít több ezer színes papagájnak. A parkban veszélyeztetett állatok, emlősök, hüllők, madarak és halak is élnek. Ez az MSC Cruises kirándulás egy izgalmas családi nap, amely felejthetetlen élményeket nyújt.

SANTA CRUZ DE TENERIFE - PUERTO DE LA CRUZ & OROTAVA - TENAF

Afrika nyugati partjai mellett a földi paradicsomra várja az ide érkezőket: a Kanári szigetek! Hét nagyobb és számtalan kisebb szigetből álló csoport tagjai közül a legnagyobb a meseszép Tenerife, melyet fakultatív kirándulásunkon Ön is megismerhet! A kirándulók a kikötőből az Orotava-völgybe mennek, ahol az azonos nevet viselő, aprócska városa húzódik meg. A 15. században vagyonos családok által alapított településen egy picit mintha megállt volna az idő - a hely a mai napig sokat megőrzött romantikus-vadregényes bájából. A város belső negyedében a csoport némi időt eltölt: felkeresik a Casa de los Balcones gyönyörű épületét. Ez az egykori, tipikus arisztokrata házak tökéletes példánya, amely egy mára már letűnt korszak különös hangulatát árasztja magából. A következő megálló csodálatos zöld környezetbe esik. A trópusi környezetbe illő, csodálatos botanikus kertben nagyjából 40 percet barangolhat. A program végén Puerto de la Cruz-on, a sziget legforgalmasabb turista centrumán keresztül haladva térnek vissza a kikötőbe.
Megjegyzés: a kirándulás során macskaköves és egyenetlen talajon kell sétálni, mozgásukban korlátozott utasaink kérjük mérlegeljék személyes erőnlétüket a jelentkezés előtt. A kiránduláson való részvétellel a vendégek elfogadják és elkötelezik magukat, hogy követik az útmutatót és az idegenvezető kéréseit. Amennyiben az MSC úgy ítéli meg, hogy az utazók egészsége és biztonsága veszélynek lenne kitéve, az MSC fenntartja a jogot, hogy intézkedéseket tegyen. Felhívjuk figyelmét, hogy azok a kirándulókat, akik a túra során önként úgy döntenek, hogy eltérnek a kirándulás cég által kijelölt kereteitől, őket nem engedik visszaszállni a hajóra.

COVID-19

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a covid járványra tekintettel elképzelhető a honlapunkon szereplő programok változása, akár az utolsó pillanatokban is. A hajóstársaságok valamint cégünk is folyamatosan figyelemmel kísérjük a világjárvánnyal kapcsolatos aktuális információkat, melyek adott esetben az útiterv megváltoztatását indokolhatják.

 

Földközi-tengeri csoportos hajóutak

Fedezze fel a mediterrán városok színe-javát, élvezze a magyar nyelvű idegenvezetést a tengerparti programokon. A kiscsoportos kirándulásokon megismerheti a lenyűgöző mediterrán tájakat, hangulatos városokat, felfedezheti a világhírű borkultúrát, bebarangolhatja Európa bölcsőjét... Az MSC hajói a 7-8 tengeren töltött nap során általában 5-6 kikötőt érintenek kettő vagy még több országban. Ez azt jelenti, hogy Ön egyetlen utazás alkalmával több országot, több népszerű üdülőhelyet, nevezetességet is felkereshet. Minden a tengeren töltött pillanat élmény lesz: a számtalan kikapcsolódási lehetőségtől, a fantasztikus tengeri levegőn végzett sportgyakorlatokon át a változatos kulináris élményekig! Kóstolja meg a világ konyháinak színe-javát a tucatnyi fedélzeti étterem, bár, kávézó egyikében - vagy éppen medenceparti grillteraszon. De a hajókon minden korosztály megtalálja a neki tetsző programokat a játszóházaktól a hajnalba nyúló diszkóig, mozitermektől a színházig, spa lehetőségek, masszázs vagy egy kellemes iz adás a panorámás edzőteremben... Legyen része egy életre szóló élményben a Földközi-tenger lágy hullámain és szikrázó napsütésében! Az MSC hajóutakon minden igényt kielégítő luxus kényeztetésben lehet része, böngésszen akciós ajánlataink között, és foglalja le álmai utazását akár jelentős előre foglalási kedvezménnyel!