CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

Továbbra is elérhetőek lesznek a vendégek számára a spa és a fitnesz szolgáltatások?

Az MSC Aurea Spa és Fitness létesítményei és szolgáltatásai fokozott egészségügyi és higiéniai intézkedésekkel, meghosszabbított nyitvatartási idővel és a közterületek csökkentett kapacitásával lesznek elérhetőek*.

A fedélzeti szolgáltatások a COVID-19 helyzettel összefüggésben a helyi szabályozások vagy egyéb korlátozások alapján változhatnak.


Egészségük és kényelmük érdekében a vendégek telefonon előre lefoglalják a spa kezeléseket, a fitnesz foglalkozásokat és a termálterületek látogatását. A fitneszgépeket és -felszereléseket, a wellnessrészlegeket és a kezelőhelyiségeket minden használat után alaposan fertőtlenítik, valamint minden este mélytisztítják és fertőtlenítik. A Spa minden munkatársa szigorú egészségügyi és higiéniai intézkedésekre vonatkozó képzésben részesült, és megfelelő védőfelszerelést visel.


Foglalja le most Spa csomagjait!


*A hajóosztálytól függően a következő élmények további értesítésig zárva lesznek: Gőzfürdők, hőfürdők, pezsgőfürdők, jég- és hóélmények. A szaunák, a Só Relax szoba, a Harmonikus Relax szoba, az Élményzuhanyok, a Fűtött nyugágyak továbbra is nyitva maradnak vendégeink számára.

12 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése