CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

Spa és fitnesz létesítmények

Az aktív életmódot folytató vendégek azt feltételezhetik, hogy egy hajóút azt jelenti, hogy a fitneszprogramjukat háttérbe kell szorítaniuk. Mivel azonban az MSC Cruises minden hajóján jól felszerelt edzőterem és pihentető spa található, ez nem is állhatna távolabb az igazságtól.

A sportolási lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre, és a Technogym legmodernebb edzőterme a Technogym legmodernebb felszereléseivel van felszerelve, amelyet mesés panorámás tengeri kilátás egészít ki, hogy élvezze a kalóriák elégetését és a formája megőrzését.

A sűrű órarendnek köszönhetően aerobik, pilates, step edzés, stretching, spinning és hydro-spinning órákon is részt vehet. Még egy képzett személyi edző is rendelkezésre áll.

A létesítmények hajónként változnak, de az MSC Cruises minden hajóján megtalálható a legtöbb, ha nem az összes: kosárlabda, futball, futópálya, mini bowling, minigolf, power walking pálya shuffleboard, squash, asztali foci, asztalitenisz, standard tenisz és röplabda.

11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése