CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

5. Reggelit szolgálnak fel

Éttermeinket úgy alakítottuk ki, hogy a társadalmi távolságtartás tiszteletben tartása mellett a lehető legjobban fogadják Önt. Minden vendég biztonsága érdekében kérjük, hogy csak a foglalásban szereplő útitársakkal üljön asztalhoz.

Ezen kívül a reggeli és az ebéd elfogyasztásához teljes kényelemben, akkor juthat el a fő éttermekbe, amikor csak akar, széles időintervallumban.


Az éttermek és bárok asztalainál található QR-kódot beolvasva közvetlenül okostelefonján megtekintheti a napi menüt és az itallapokat. Ha úgy dönt, hogy a pultnál rendel, kövesse a biztonsági jelzéseket.


Ön már lefoglalta következő Costa hajóútját? Itt megteheti!

39 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése