CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

2. Okos Vakáció

A legjobb módja annak, hogy a legjobb fedélzeti élményeket biztosítsa, ha előre foglal. Látogasson el indulás előtt a Mycosta weboldalára: időt takarít meg, és nem kell a pultokhoz mennie!

Az okostelefonja nélkülözhetetlen útitárs! A QR-kódoknak köszönhetően csodálatos nyaralást élvezhet a digitális biztonság minden biztonságával. És hozzájárulhat az eldobható papír mennyiségének csökkentéséhez!


A fedélzeti életről való tájékozódásra egyéb módok is rendelkezésre állnak: digitális képernyők és interaktív monitorok a nyilvános helyiségekben, a kabin TV-jén külön erre a célra szolgáló információs csatorna és az új Call Me szolgáltatás, kényelmes, személyre szabott segítségnyújtás a kabin telefonján keresztül.


Ön már lefoglalta következő Costa hajóútját? Itt megteheti!

74 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése