CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

MSC Euribia

Az MSC Euribia az ókori Eurybia istennőről kapta a nevét, aki a szeleket, az időjárást és a csillagképeket használta fel a tengerek uralására, továbbfejlesztve a hajó vízióját, hogy a legmodernebb fenntartható technológiák bevetésének mestere legyen az értékes tengeri ökoszisztéma védelme és megőrzése érdekében.A hajó feltűnő új funkciókkal is fel van vértezve. Nemcsak a fedélzetek büszkélkedhetnek számos eredeti műalkotással, hanem most először maga a hajótest is vizuális remekmű.


Ezen az egyedülálló hajón, ahol a művészet és az innováció találkozik, a kék tengeren való utazás még soha nem volt ilyen zöldebb.


Ön már lefoglalta következő MSC hajóútját? Itt megteheti!

21 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése