CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

MasterChef a tengeren

Frissítve: febr. 7.

Az MSC Cruises minden hajóján több színvonalas étterem található, amelyek a konyha széles skáláját kínálják, de ha szívesen fejezi ki magát a konyhában, akkor a MasterChef At Sea Experience gondoskodik arról, hogy ezek a kulináris készségek ne rozsdásodjanak be az utazás alatt. Még ha nem is, itt a lehetőség, hogy előhozza a belső séfjét.

Azok a vendégek, akik megnyerik a MasterChef At Sea kvízt, részt vehetnek a rejtélyes dobozos főzőversenyen. A vendégeknek mindössze néhány kiválasztott hozzávalót felhasználva a lehető legfinomabb, legjobban kinéző és legeredetibb receptet kell kitalálniuk.

Ha eléggé lenyűgözi az MSC zsűrijét, részt vehet a végső szerencsés sorsoláson, ahol megnyerheti a két exkluzív nyeremény egyikét. A fődíj egy vacsora a győztes házában a MasterChef egyik sztárjának személyes séfjével. Emellett megkapják az 50 exkluzív receptet tartalmazó MasterChef-könyvet, valamint a MasterChef tévéműsor castingjára való részvételi lehetőséget.

A második helyezett megkapja a MasterChef Challenge Access belépőt, valamint a lehetőséget, hogy részt vegyen egy MasterChef-epizódban, ahol egy olyan étteremben vacsorázhat, ahol a valódi versenyzők a stúdión kívül, egy televíziós kihívás keretében készítik el az ételeket.14 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése