CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

Lehetséges 5%+15% kedvezmény MSC hajóútból?

Az MSC Voyagers Club tagoknak szóló legjobb ajánlatunkat még jobbá tettük!

Akár a Földközi-tenger keleti vagy nyugati részén, akár Észak-Európában és az Egyesült Királyságból induló körutazásokon, akár az Emírségekben tett felfedezőútjainkon vagy a Karib-tengeri strandoláson szeretne részt venni, a Voyages Selection kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő körutazást, méghozzá olcsóbban!


Ha Ön 18 év feletti Silver, Gold vagy Diamond tag, a kedvezményeken felül még egy extra bónuszt is élvezhet: 50 €/$ p.p. fedélzeti kreditet, amelyet a hajóút során tetszése szerint költhet el.


Azok a tagok, akik Voyages Selection indulást foglalnak, a választott élménytípusért dupla tagsági pontokat kapnak. A pontok a hajóút végén kerülnek kiosztásra.


Az alább feltüntetett árak még nem kedvezményesek: a kedvezmény érvényesítéséhez adja meg MSC Voyagers Club kártyaszámát az online foglalási folyamat első lépésénél.


További Voyages Selection indulások felfedezéséhez kattintson az alábbi linkre.

283 megtekintés0 hozzászólás