CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

Lehet, hogy bezárva érzem magam?

Az MSC Cruises flottájának ultramodern luxus dizájnhajói egy világgal távolabb állnak az egykori klasszikus vonalhajóktól, másfajta méret- és térérzetet, fényt és stílust kínálnak.

Elég egy pillantást vetni az ezen az oldalon található fedélzeti tervekre és interaktív túrákra, hogy képet kapjunk a fő lobby-atriumok, színházak és fő éttermek rendkívüli méretéről, amelyek mindegyike több fedélzeten átível, és elég nagy ahhoz, hogy egy-egy impozáns szárazföldi épületet alkossanak. Az elegáns kabinok a nyüzsgő közösségi területektől távolabb helyezkednek el, és gyönyörűen elrendezve a tágas kényelem érzetét keltik, panorámás erkélyeikkel vagy képablakukkal, amelyek olyan nyitottak, mint a horizont. És természetesen a külső fedélzetek a kiváló sportolási lehetőségek és a friss tengeri levegőn való csendes elvonulás minden örömét kínálják a szabad kilátással. Ez azt jelenti, hogy a fedélzeten kevésbé érezheti magát bezárva, mint még a legtágasabb fővárosokban.

5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése