CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

Ki, vagy mi az MSC ZOE?

A legelső virtuális személyi hajóút-asszisztens. A ZOE kizárólag az MSC Cruises exkluzív szolgáltatása, az MSC for Me legújabb interaktív funkciója, egy innovatív, többcsatornás digitális hajóút-élmény, amely forradalmasítja és személyre szabja a vendégek hajóút-információkhoz való hozzájutását.

A minden kabinban megtalálható ingyenes, hangalapú asszisztens, aki több száz kérdést tehet fel ZOE-nak a fedélzeti életről, és segít éttermeket és kirándulásokat foglalni, ellenőrizni a számlákat és még sok minden mást. ZOE társalgási készséggel és profizmussal rendelkezik, és lenyűgözően hét nyelven beszél. Használata is egyszerű - csak mondd, hogy OK ZOE, és máris kész segíteni. ZOE igazi mesterséges intelligenciaként arra lett programozva, hogy minden egyes interakcióval folyamatosan tanuljon, hogy még jobban ki tudja szolgálni a Vendégeket.


Az először az MSC Bellissima, majd az MSC Grandiosa fedélzetén bevezetett ZOE az első a tengerjáró iparágban, és egy újabb példa arra, hogy az MSC Cruises továbbra is felülmúlja az elvárásokat az innovatív vendégélmények terén.144 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése