CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

Fedezze fel az országot és az embereket

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2022. február 3-tól ismét kínálhatunk Önnek egyéni kirándulásokat* az AIDA hajóútjain. Ez szinte minden kikötőre** vonatkozik. Mindazonáltal vendégeink és a legénység egészségének védelme érdekében javasoljuk, hogy továbbra is az AIDA által kínált kirándulásokat, valamint a kirándulások és transzferek minősített szolgáltatóit vegyék igénybe, ha egyénileg mennek a partra.

Az AIDA a helyi partnerekkel együtt változatos kirándulási programot szervez minden érdeklődési körnek. A program a "Gyere a partra" kirándulástól kezdve az alacsony felfedező árú "Gyere a partra" kiránduláson át az eseménydús egész napos kirándulásig terjed.


A hajóút teljes programját megtalálja a myAIDA nyaralási portálon, ahol akár 3 nappal az indulás előtt is lefoglalhatja a kirándulásokat. A myAIDA kirándulási programja rendszeresen frissül.

27 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése