CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

Facebook csoporton is együtt veletek a CRUISEplus!

Facebook csoporton is együtt veletek - kedvcsináló ajánlatainkhoz, kedvezmények és akciók, élménybeszámoló az elmúlt utazásokról, sok-sok érdekesség, hírek, friss utak a tengeri utazások varázslatos világából. A csoportban mindenkit szívesen látunk - azokat, akik már utaztak velünk, vagy még csak tervezik - de azokat is, akik most még csak érdeklődnek a tengeri utazások iránt.

A CRUISEplus más, mint amit egy utazási irodától megszokhattál! Elsősorban csoportos hajóutakat kínálunk - új köntösben, vonzó árakon. Ha még csak tervezgeted vagy már konkrét úticélod van - velünk közelebb kerülsz álmaid vakációjához! Ha külön utakon jársz, egyedi elképzelések valóra váltásában is nagy tapasztalattal tudunk segíteni.


Csatlakozz hozzánk, hívd meg ismerőseidet is - készüljünk együtt a következő nagy utazásodra!

5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése