CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

7. Exkluzív kirándulások

Az Ön, valamint a többi vendég és a személyzet egészségének védelme érdekében a partra kiszállás csak biztonságos kirándulásaink egyikének megvásárlásával lehetséges.

A Costa kirándulások a legbiztonságosabbak: új eljárásokat határoztunk meg a társadalmi távolságtartás biztosítására, a korlátozott csoportoknak és az élményt megkönnyítő eldobható fejhallgató rendszer használatának köszönhetően.


Buszainkat minden egyes használat alkalmával fertőtlenítjük. A társadalmi távolságtartást a csökkentett befogadóképességük garantálja. Ezenkívül idegenvezetőink mindig védőmaszkot viselnek.


Ön már lefoglalta következő Costa hajóútját? Itt megteheti!

8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése