CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

Cirque du Soleil a tengeren

A cirkuszok általában nagy nyílt tereken és szinte biztosan a szárazföldön szoktak megjelenni, de több száz kilométerre a tengeren? Miért ne?

Amikor az MSC Cruises 2017 júniusában útjára bocsátotta Meraviglia hajóját, két teljesen új showműsorral tette ezt a fedélzeten, amelyeket a Cirque du Soleil at Sea kizárólag az MSC számára készített.

A "Sonor" és a "Viaggio" nevet viselő két nagyon különböző műsor, mindkettő saját koncepcióval, hangulattal, történettel, jelmezekkel és sminkkel.

Az előbbi a táncosok, akrobaták és karakterek segítségével az egyedülálló érzések, elképesztő hangok, merész zene és magával ragadó vetítések világába kalauzolja a közönséget, amely egy fergeteges nagy fináléban csúcsosodik ki.

A "Viaggio" eközben egy szenvedélyes és excentrikus művész történetét meséli el, akit egy titokzatos és csábító arctalan múzsa hívogat saját élénk, féktelen képzeletébe, hogy befejezze remekművét. Várják az elektromossággal teli színeket és a fenséges színészi alakításokat, ahogy a remekmű életre kel, és a színház élő vászonná változik.

Mindkét előadás hat estén át, esténként kétszer kerül színpadra, így a vendégek bőven élvezhetik az egyes varázslatos szórakoztató élményeket. Mindegyik előadást kiegészíti egy saját, egyedi koktél- és vacsoraélmény is, amely egy órával az előadás előtt kezdődik, a fellépők meglepetésszerű animációjával, élő zenével, stílusos asztaldíszítéssel és természetesen egy háromfogásos, eklektikus, kreatív ételekből álló table d'hôte menüvel.

A műsorok a Carousel Lounge high-tech színházteremben kerülnek bemutatásra, amelyet az MSC Cruises Marco De Jorio építésszel közösen tervezett, hogy megfeleljen a Cirque du Soleil at Sea színpadra állításának technikai követelményeinek.

Annak ellenére, hogy 20 millió euróba került, a 413 férőhelyes Carousel Lounge az egyik legkisebb helyszín a Cirque du Soleil - a világ legnagyobb színházi gyártója - produkciói közül, így a vendégek és az előadók közötti kapcsolat még intimebbé válik.30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése