CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

1. Beszállás teljes biztonságban

A bejelentkezés teljesen online történik, és 72 órával az indulás előtt nyílik meg. Az oldalon megkapja a hajóútra szóló jegyét, ki kell töltenie egy autós kérdőívet igazolást az egészségi állapotáról.

A beszállási időpontok lépcsőzetesek, hogy megkönnyítsék a helyes társadalmi távolságok betartását és garantálják a biztonságos beszállást. Ezért fontos a pontosság.


A beszállási terminálon gyors egészségügyi szűrés várja Önt, amely magában foglalja a testhőmérséklet ellenőrzését és a Covid diagnosztikai tesztet (kenet), amelyet minden beszálló számára biztosítanak *.


Ön már lefoglalta következő Costa hajóútját? Itt megteheti!

79 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése