CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

​Az időtlen szépség leleplezése

Frissítve: febr. 15.

Hajózzon a Vörös-tenger meleg vizein, és fedezze fel az UNESCO világörökségi helyszíneket, kulturális nevezetességeket és egzotikus úti célokat a történelem és a modernitás keverékét ötvöző, vibráló Dzsiddából, a kiindulópontunkból.

Fedezze fel a King Abdullah Economic Cityt (KAEC), amely a kapu Medina, az iszlám két legszentebb városának egyikének felfedezésére - ez a legfontosabb célpont, ha Szaúd-Arábiába utazik.

 

Hűtse le magát Yanbu-ban, egy gyönyörű, sivataggal, érintetlen fehér homokos tengerparttal, magánstrandokkal és csodálatos búvárhelyekkel körülvett úti célban. Innen érje el AlUla történelmi helyszínét, a királyság kulturális remekművét, amely az ország csodálatos örökségének hiteles példája.

 

Legyen az első látogatók egyike az UNESCO Világörökség részét képező, lenyűgöző nabateus lelőhelyen, Hegrában, és merüljön el Szaúd-Arábia egyik legexkluzívabb és legtávolabbi helyszínén. Merüljön tovább az ősi nabateus civilizációban egy másik UNESCO Világörökségi helyszínnel: a kihagyhatatlan Petrával (Akaba), ahol megtapasztalhatja a jordániai sivatag egyedülálló hangulatát, amelyet közvetlenül a vibráló vörös, fehér és rózsaszín hegyekbe vájt.


Ön már lefoglalta következő MSC hajóútját? Itt megteheti!

61 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése