CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

A Norwegian bemutatt a 2023-as és 2024-es nyári és téli szezon új hajóútjait

A Norwegian izgalmas új szezonban kínálja eladásra a hajóútjait! Bemutatjuk új és izgalmas 2023-as és 2024-es hajóútjainkat, amelyeken hihetetlen kikötők és úti célok várják Önt, hogy felfedezze - vagy újra felfedezze. Az eddigi legtöbb eladásra megnyitott útvonalunkkal és az új alaszkai, japán és karibi kikötőkkel rengeteg új helyet fedezhet fel és új emlékeket szerezhet.

Találja meg a saját paradicsomát a Karib-tenger érintetlen strandjain. Legyen tanúja varázslatos naplementéknek a Földközi-tengeren, vagy túrázzon fel a fenséges gleccserekre Alaszkában. Akár szigeteket ugrik át, akár óceánokat szel át, jöjjön díjnyertes flottánk fedélzetére, és élje át a Norwegian által összeállított, lenyűgöző nyaralást.


Készen áll a tervezésre? Fedezze fel a 2023-as és 2024-es új NCL hajóutakat, kérje a digitális NCL katalógust emailben: hello@cruiseplus.hu.

8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése