CRUISEokos

Együtt CRUISEolunk a Costától az MSC-ig: közel hozzuk a tengeri utazások világát hozzád! Megmutatjuk, milyen újdonságok várnak rád idén, bepillanthatsz a kulisszák mögé - egészen új oldalát ismerheted meg az hatalmas óceánjáróknak. Programok és különleges események a CRUISEokosban: jól ismert lehetőségek mint a spa- és wellness, fine-dining, golf a fedélzeten - és a rejtett gyöngyszemek a kártyaszobától a tematikus estélyekig.

 
Keresés
  • CRUISEplus

A Formula 1 bejelentette, hogy az MSC Cruises lesz a 2022-es szezon globális partnere

A Forma-1 örömmel üdvözli az MSC Cruises-t, mint globális partnert a következő, 2022-es szezonban. A többéves megállapodás, amely a FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX 2022 alkalmával kezdődött, a svájci székhelyű MSC Cruises, a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő körutazási márkája lesz a Forma-1 hivatalos körutazási partnere.Az MSC Cruises és a Formula 1 együttműködik abban, hogy az MSC néhány technológiailag legfejlettebb és legelbűvölőbb hajóját a kikötőbe hozza a Grand Prix egyes hétvégéin, így az MSC Cruises lenyűgöző flottája kiegészítheti a Formula 1 csúcskategóriás élményét, és globális ismertséget biztosít a márka számára.


Ezen egyedülálló partnerség révén az MSC Cruises képes lesz kihasználni a Forma-1 egyre növekvő globális rajongótáborát, hogy bemutassa minőségi tengeri nyaralások széleskörű kínálatát, és elhozza a Forma-1 izgalmát az MSC Cruises globális közönségének, mivel hajói a világ több mint 100 országába hajóznak, és több mint 185 nemzetiségű vendégeket fogadnak.


Az MSC Cruises, mint saját területük globális vezetői, a Forma-1-gyel közösen továbbra is a fenntartható változás irányába fog haladni. Mindkét vállalat elkötelezte magát amellett, hogy nettó szén-dioxid-mentessé válik, és úttörő szerepet vállal a legmodernebb környezetvédelmi technológiák és megoldások alkalmazásában.


Ön már lefoglalta következő MSC hajóútját? Itt megteheti!

30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése