Norwegian Gem csoportos hajóút a görög-szigeteken magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Szeptember 11-18.

Szantoriniben megcsodálhatja a part mentén álló ikonikus, fehérre meszelt épületeket. Fedezze fel Akrotiri bronzkori romjait, vagy töltse a napot napozással a vörös homokos strandokon. Mykonos a non-stop bulihangulatáról ismert, de a klubokon kívül is bőséges lehetőségeket kínál. Merüljön el a görög mitológiában a delosi régészeti lelőhelyeken, vagy ismerje meg a helyi hajózás történetét az Égei-tengeri Tengerészeti Múzeumban. Kezdje a dolgokat Horvátországban egy sétával a híres kőfalak mentén, amelyek Dubrovnik városának partjait szegélyezik. Menjen fel egy drótkötélpályával a városon kívül található Srd hegy csúcsára, vagy látogasson el a Rektori Palotába, egy 14. századi gótikus-reneszánsz múzeumba.

1. nap - Indulás Budapestről

A festői Trieszt kikötőváros történelmileg és természeti szépségekben gazdag. Az Adriai-tenger partja és Szlovénia közötti vékony földsávon, egy mészkőfennsíkon fekszik, és a régiót az idők során több birodalom is uralta. Ez a kulturális képlékenység tükröződik a lenyűgöző építészetben és a városszerte megtalálható ízletes konyha fúziójában. A múzeumok és történelmi helyszínek megtekintésétől a vízparton való sétálásig vagy a fehér homokos tengerparton való pihenésig Olaszország ezen elszigetelt, festői régiója a látnivalók és tevékenységek széles skálájával büszkélkedhet.

2. nap - Kotor, Montenegró

A hegyek és a Kotori-öböl, az Adriai-tenger egyik legeldugottabb része között megbújva található a festői Kotor városa. Ahogy megérkezik ebbe az eldugott városba, észreveszi a drámai, 65 láb magas védőfalakat, amelyek a 9. századi velencei korszakból származnak. Sétáljon a macskaköves utcák labirintusában, ahol hangulatos kávézók és kézműves boltok várják, miközben megcsodálhatja a kecses régi épületeket. Az UNESCO természeti és történelmi világörökségi listáján szereplő Kotor a világhírű vitorlázás és a vitorlázás elsőszámú célpontjaként is ismert.

3. nap - Korfu, Görögország

A görög szigetek egyik legelbűvölőbbike, Korfu drámai kék vizekkel övezett, nyugodt domboldalakkal tarkított falvakkal. Korfu városában a festői kávézók gyűjteménye nagyon kontinentálisnak hat, de a sziget eldugott öblei és homokos strandjai csak a görög szigeteken találhatók. Fedezze fel Korfu további részeit egy európai körutazáson!

4. nap - Szantorini, Görögország

A tengeri sziklák oldalához tapadó, fehérre meszelt falvak a világ egyik legtöbbet fényképezett helyévé tették a vulkanikus eredetű Szantorini szigetét. A sziget varázsa és finom titokzatossága miatt még az Atlantisz elveszett városának helyszínéül is találgatások célpontjává vált.

5. nap - Mykonos, Görögország

Mykonos egy klasszikus görög sziget fehérre meszelt házakkal, kék kupolás templomokkal és szélmalmokkal. Ha hozzávesszük a gyönyörű strandok hírnevét, megértjük, miért Mykonos a Kikládok legnépszerűbb szigete. Fedezze fel a szigetet egy 4 x 4-es kocsival, vagy menjen át komppal az aprócska Delos szigetére. Fedezze fel Mykonos további részeit egy európai körutazáson!

6. nap - Norwegian Gem

Ez a csillogó tengerjáró hajó tökéletes választás a stílusos, egész évben tartó körutazásokhoz. Hajózzon a Karib-tengerre, a Bermudákra vagy a Bahamákra New Yorkból és Bostonból, és dobja menetrendjét a szélnek. Vagy sétáljon végig képeslapra illő tájakon a Földközi-tengeren. A rengeteg étkezési lehetőséggel és az étkezési időpontok nélkül a Norwegian Gem mindent kínál. Lazítson a medencénél, szerencsét próbáljon a kaszinóban, lazítson a gyógyfürdőben, és tegye boldoggá a gyerekeket a rájuk szabott terekkel. A szálláshelyek a fényűző többszobás vagy romantikus lakosztályoktól a tágas és megfizethető árú kabinokig terjednek.

7. nap - Dubrovnik, Horvátország

A várost körülvevő 13. századi falak ellenére Dubrovnik egész Európa egyik legbefogadóbb körutazási célpontja. A költő, Lord Byron által "az Adria gyöngyszemének" nevezett horvát város romantikus bájt és gyönyörű tájat áraszt csillogó márványutcáival, élénk narancssárga tetőkkel fedett évszázados épületeivel és félelmetes sziklaperemek között megbúvó gyönyörű strandjaival. Fedezze fel Dubrovnikot egy európai körutazáson!

8. nap - Érkezés Budapestre

Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kellemes mediterrán hajóút az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul és reméljük, hogy rövidesen ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a CRUISEplus utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

A részvételi díj tartalmazza:

utazást autóbusszal (felszállási lehetőségek: Szombathely, Sopron, Győr, Komárom, Tatabánya, Budapest, Székesfehérvár, Nagykanizsa) · Open Bar All Inclusive italcsomagot(1) · 250 perces wifi csomagot(2) · adókat, illetékeket · kötelező borravalót · teljes ellátást a hajón a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetőt az utazás teljes időtartama alatt

(1) Premium Beverage Package (Open Bar): üdítőitalok, szeszes italok, koktélok, borok és sörök széles választéka, italonként 15 USD-ig.

(2) WiFi Package: kabinonként 250 perc WiFi egy 7 napos hajóúton.

Választható opciók:

baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok*

További információk

​Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

 

Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

 
NCL_Gem_9115_IB_Inside_0065.jpg

Belső kabin

649 900 Ft/fő

Európa vezető hajótársasága, 14 éve egymás után - World Travel Awards.

Vegyen részt egy nyaraláson, hajózzon el Görögországba, és tapasztalja meg a Földközi-tenger szépségét és pompáját egy felejthetetlen nyaralásért. Fedezze fel a szárazföldet, és legyen tanúja az ősi történelemnek, vagy utazzon a görög szigetekre, ahol gazdag kultúrát és az egykor hatalmas birodalom festői, napfényben úszó strandjait találja. Tapasztalja meg a nyüzsgő Szantorinit, miközben végigsétál a festői, kanyargós utcákon. Fedezze fel Mykonos szigetét és híres fehérre meszelt házait, valamint gyönyörű strandjait. Vagy veszítse el magát Korfu mélykék vizében és festői kávézóinak gyűjteményében. Történelmi romok, görög istenek és kikapcsolódás várja Önt a Norwegian hajóútján Görögországban.

 

Norwegian Gem csoportos hajóút a görög-szigeteken magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Szeptember 11-18.

Amennyiben a csoportos hajóutat legalább 90 nappal indulás előtt lefoglalja, úgy utasonként 19 900 Ft előfoglalási kedvezményt biztosítunk árainkból.

arrow&v
 

Tájékoztató szórólap

Partner viszonteladók részére.