Norwegian Bliss csoportos hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. November 18-28.

Mexikói körutazásaink minden egyes kikötője tele van szórakozással és kalandokkal, beleértve a kajakozást, a zip lininget, a delfinekkel való úszást, a búvárkodást és még sok mást. A Norwegian mexikói körutazásain sosincs messze egy gyönyörű tengerparttól vagy egy jó kis partitól. Fedezze fel a régi hagyományokat és a lenyűgöző városokat, amikor a mexikói Riviérára utazik az egyik legújabb körutazóhajónkon, a Norwegian Bliss-en. 

Tapasztalja meg e romantikus régió szépségét és pompáját az egyik legújabb és legizgalmasabb hajónk, a Norwegian Bliss fedélzetén. Legyen szemtanúja Cabo csodálatos naplementéinek a kilátóteremből vagy egy finom vacsora elfogyasztása közben a The Waterfronton, kizárólag a Norwegian hajóján. Ha még több izgalomra vágyik, látogasson el a szabadtéri lézerharc-arénába, vagy tegyen néhány kört az izgalmas versenypályán.

1. nap - Indulás Budapestről

Kalifornia sokak számára álomcélpont, és a végtelen napsütés, a helyi, luxus életmód és a rengeteg tennivaló miatt sok mindent kínál az ide látogatóknak. Kalifornia egyik legnagyobb és legnépszerűbb városa Los Angeles, és ezt a fantasztikus úti célt mindenképpen fel kell vennie a radarjára! Ha az USA nyugati partjára látogatsz, vagy ha egy új helyet keresel, amit felfedezhetsz, akkor LA-nek kell lennie!

2. nap - Los Angeles, Kalifornia

A sztárokkal teletűzdelt Hollywood Boulevardtól a hírességekben gazdag Beverly Hillsig Los Angeles ikonikus nevezetességek és emberek otthona. A Los Angeles-i hajóút előtt vagy után járja be a Warner Brothers Studios-t, és fedezze fel kedvenc tévéműsorainak díszleteit. Sétáljon végig a Venice Beach-en, ahol sportolók, szórakoztatóiparosok és alkotók találkoznak. Vagy üljön fel az óriáskerékre a Santa Monica-i mólón, és élvezze a kaliforniai naplementét az első sorból.

Akár egy új cipőre, akár egy új ruhatárra vágyik, a 3rd Street Promenade-on mindent megtalál, amire szüksége van. Vásároljon kedvenc nagynevű kiskereskedőinél, szombaton pedig sétáljon végig a legrégebbi és legnagyobb biogazdálkodói piacon. Ha készen állsz arra, hogy túllőj a célon, irány a Rodeo Drive, ahol márványpadló és aranyozott ajtók díszítik a designer butikokat. A Los Angelesből induló hajókirándulásokon a kincsek világában gyönyörködhet.

A görög meze és az olasz lakomák között Los Angeles a globális konyha epicentruma. Kóstolja meg a világhírű séfek - például Thomas Keller, Nobu Matsuhisa és Wolfgang Puck - ételeit. Élvezze a reggeli tengerparti villásreggelit, majd kóstolja meg a késő esti falatokat egy belvárosi tetőn, vagy látogasson el az eredeti termelői piacra. Kóstolja meg a friss tengeri ételeket vagy a vegetáriánus ételeket a város bármelyik növényi alapú éttermében. Ha Los Angelesből indul hajóútra, mindenki számára van menü.

3. nap - Los Angeles, Kalifornia

Nézd meg a Venice Beach-i jelenetet. Nézzen meg egy-két hírességet a Rodeo Drive-on. Sétáljon végig a Hollywood Walk of Fame-en. Fedezze fel a La Brea Tar Pits vagy a Getty Centre-t. Tudjon meg többet és foglaljon most.

4. nap - Norwegian Bliss

Képzelje el a mámort, miközben felfedezi Alaszka vadregényes vidékeit. Képzelje el a pihenést, amikor megtalálja a paradicsom egy szeletét a Karib-tengeren. Képzelje el a boldogságot. Ezt fogja átélni, amikor a Norwegian Bliss fedélzetén nyaral. A látványosságra szabott Norwegian Bliss egy forradalmi megfigyelőteremmel rendelkezik, ahol minden lenyűgöző pillanatban gyönyörködhet, a gleccserek felett szárnyaló kopasz sasoktól a meleg türkizkék vízben csobbanó delfinekig. Jöjjön a fedélzetre, és tapasztalja meg a tenger legjobb étkezési, szórakozási és kényelmi szolgáltatásait a páratlan természeti szépségű háttér előtt. Akár a trópusi, akár a kicsit vadregényes utazást választja, egyetlen szóval lehet leírni azokat az élményeket, amelyek a Norwegian legújabb hajóinak egyikén várják: Boldogság.

5. nap - Cabo San Lucas, Mexikó

Cabo nevezetessége az El Arco ("Az ív"), egy sziklaalakzat a "Land's End" csúcsán. A Baja-félsziget ékköve híres világszínvonalú sporthorgászatáról, valamint csúcskategóriás üdülőhelyeiről és exkluzív zárt közösségekről, amelyek az egyszerűen "folyosónak" nevezett területen sorakoznak.

EL ARCO, SCENIC STOP & GLASS BLOWING

Tegyen egy körülbelül 45 perces hajókirándulást e hosszú és kietlen félsziget csúcsán. Tekintse meg az érintetlen strandokat, a magasba törő sziklaalakzatokat és a híres Los Arcost - egy drámai, természetes sziklát, amely a tengerből ível ki. A fedélzeten ingyenes italt szolgálnak fel, miközben Jean-Michel Cousteau felvett narrációját hallgathatja meg Baja California víz alatti élővilágáról és törékeny ökológiájáról.

Elkísérik a motoros buszához, hogy egy körülbelül 15 perces út során a városon keresztül eljusson egy kézzel fújt üvegműhelybe, ahol megnézheti, hogyan készítenek műalkotásokat az olvadt üvegből a kézművesek. Lehetőségük lesz megvásárolni a tárgyakat, mielőtt továbbutaznának egy festői megállóhoz, ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik Land's Endre, a híres boltívre és a horgonyzó hajóra. Itt bőven lesz ideje egy ingyenes ital elfogyasztására, fotózásra, vagy csak pihenésre és a kilátás élvezésére.

DOLPHIN SIGNATURE SWIM

Ez a kis csoportoknak szóló delfinúszás élvezetes élményt biztosít. A lehető legjobb lehetőséged lesz arra, hogy személyes kapcsolatot alakíts ki a delfinnel. Fedezzen fel mindent, amit tudni lehet róluk a lehető legjobb tanároktól, maguktól a delfinektől - miközben a medencéjük kényelmében és biztonságában interakcióba lépnek önnel.

A személyzet rövid interaktív tájékoztatót tart, amely bemutatja a delfineket, és megtanulhatod, hogyan használhatsz speciális kézjeleket és pozitív megerősítést a velük való személyes kommunikációhoz. Ezután egyenesen a delfinmedence vizébe mehetsz, hogy minőségi időt tölts az új barátaiddal. Beszélgess velük, miközben körülötted és alattad úsznak. Ennél közelebb nem kerülhetsz hozzájuk!

6. nap - Puerto Vallarta, Mexikó

Az Acapulcónál kisebb és visszafogottabb Puerto Vallarta megőrizte kis falusi báját, valamint a Banderas-öböl mentén fekvő 26 mérföldnyi látványos strandot. Sétáljon a macskaköves utcákon a Guadalupe-i Miasszonyunk-templomhoz. Vagy nézze meg a szabadtéri piacokon kínált számos helyi árut.

JEEP SAFARI & BEACH ADVENTURE

Ez az izgalmas félnapos kirándulás egy rövid sétával kezdődik a négyszemélyes, kézi váltós, nyitott Jeep®-hez, mielőtt karavánszerűen elindulnának Puerto Vallarta festői vidékének felfedezésére. Tapasztalt vezetője a Sierra Madre-hegységbe vezet fel, útközben jellegzetes mexikói falvakat érintve. Rövid megállót tart a Hacienda Dona Engraciánál, a környék egyetlen tequilagyáránál, ahol rövid tájékoztatót kap a tequilakészítés folyamatáról, és ingyenesen elfogyaszthat egy kis harapnivalót.

Folytassa kalandját gyümölcs- és dohányültetvények mellett elhaladva, és gyönyörködjön a környék látványos természeti szépségében. A kalandos utazás után egyenesen egy gyönyörű tengerpartra hajt. Itt lesz ideje úszni, sütkérezni a napon, röplabdázni vagy egyszerűen csak pihenni, mielőtt visszaülne a Jeep®-be, és visszautazna a várakozó hajójára.

PUERTO VALLARTA CITY SIGHTS

Tapasztalja meg Puerto Vallarta teljes pompájában. Utazzon a főútvonalon az óvárosba, a város macskaköves utcáin, és álljon meg a városházánál és a Guadalupe-i Szűzanya katedrálisánál. A város déli vége felé haladva hagyja el a Conchas Chinas elegáns negyedét. Végül álljon meg egy hangulatos étteremben egy ingyenes italra, mielőtt az óvárosba indulna vásárolni. Megkapja az időpontot, amikor újra csatlakozhat a buszához, hogy visszatérjen a hajóra. Ön dönthet úgy, hogy a városban marad, vagy visszatér a hajójára.

DOLPHIN SWIM EXPERIENCE

Ne hagyja ki ezt az egyszeri lehetőséget, hogy kapcsolatot teremtsen ezekkel az igazán figyelemre méltó teremtményekkel. Lehetősége lesz beszélgetni, megérinteni, játszani és úszni a szelíd és gyönyörű palackorrú delfinekkel. Az úszás élménye egy rövid bemutatóval kezdődik, amely a delfinek jellemzőiről, a delfinekkel való kommunikáció kézjelek és pozitív megerősítés használatáról, valamint a különböző biztonsági irányelvekről szól.

Ezután a legfeljebb nyolcfős csoportja a delfin-lagúnába indul, ahol a sekély, tiszta vízbe gázolva megkezdheti exkluzív delfinélményét. 30 percig találkoztok és játszotok egy delfinnel, megismerkedtek egymással ölelések, puszik, dörzsölgetések és végül egy izgalmas hasi lovaglás révén. A program időtartama körülbelül 60 perc, beleértve a tájékozódást is. A delfinúszás után élvezze az ingyenes ebédet a delfinek kikötőjében, és töltsön egy kis szabadidőt, hogy emlékeket vásároljon a delfinekkel szerzett élményeiről.

7. nap - Mazatlán, Mexikó

Kombináljon egy első osztályú tengerparti üdülőhelyet egy híres gyarmati múlttal rendelkező várossal, és máris megvan Mazatlán. Kortyoljon Margaritát, és élvezze az autentikus mexikói konyhát. Kocsikázzon végig a Sierra Madre-hegység lábánál. Ezután látogasson el a helyi kézműves termékeket kínáló számos üzletbe.

MEXICAN SHOW, SIGHTSEEING & SHOPPING

Fedezze fel Mazatlan szívét és lelkét, és csodálkozzon rá Mexikó ősi kultúrájára és a poszt-spanyol korszakra. A túra a Vigia-hegynél megállva kezdődik, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a világ legmagasabb természetes világítótornyára, a part menti szigetekre és Mazatlan festői partvonalára. Ezután a város történelmi központján keresztül utazik, ahol meglátogatja a 19. századi katedrálist. Tegyen egy rövid kocsikázást, hogy megnézze a híres sziklabúvárokat. Ezután élvezze a Spectaculare Színház előadását, Mexikó történelmét a maja rituálék és jóslataik látszatával, a legreprezentatívabb folklór táncokkal ötvözve. Az előadás helyszínén ingyenes itallal várják az érdeklődőket. A műsor után szabadideje lesz a vásárlásra az Arany Zónában.

8. nap - Norwegian Bliss

Tapasztalja meg a puszta ámulatot forradalmi kilátótermünkből, amely a tengeren a legtágasabb kilátást kínálja. A megfigyelőváró a hajó elején található, és ugyanolyan lenyűgöző kilátást nyújt, mint a hídról nyíló panoráma. A teljes kiszolgálást biztosító bárral ellátott helyiségben a vendégek könnyedén hátradőlhetnek, lazíthatnak és gyönyörködhetnek a látványban.

9. nap - Ensenada, Mexikó

San Diegótól mindössze 90 mérföldre délre, Ensenada meleg éghajlatát és barátságos légkörét élvezheti. Látogasson el a La Bufadora nevű, egyedülálló fúvólyukhoz, majd vásároljon a helyi borászatoknál. Próbáljon szerencsét a 30-as években épült Riveriera del Pacifico üdülőhelyen és kaszinóban.

BLOWHOLE & WINERY TOUR

Dőljön hátra, és élvezze a város nevezetességeit, miközben hallgatja idegenvezetője beszámolóját a környék történelméről. Megállunk Baja Califonia legrégebbi, 1888-ban alapított borászatánál, a Bodegas Santo Tomasnál, ahol ingyenes borkóstolót tartunk.

A túra csúcspontja a 25 mérföldes, körülbelül egyórás autóút lesz dél felé, Baja California vidéke mentén a festői Punta Banda felé. Ez a terület a La Bufadora nevű látványos fúvólyukról híres, amely egy természetes tengernyílás, amely a dagálytól függően 60-100 láb magasra lövi a vizet a levegőbe. A szabadtéri piacon, ahol a nemzeti művészetek széles választékát kínálják, szabadidejük lesz Mexikó ízeinek megismerésére. Meglátogathatja Ensenada fő bevásárló negyedét is, ahol a mexikói kézműves termékektől kezdve az importált cikkekig mindent megtalál. Visszatérhet a hajóra az idegenvezetőjével, vagy maradhat, és egyedül is visszatérhet.

10. nap - Los Angeles, Kalifornia

Nézd meg a Venice Beach-i jelenetet. Nézzen meg egy-két hírességet a Rodeo Drive-on. Sétáljon végig a Hollywood Walk of Fame-en. Fedezze fel a La Brea Tar Pits vagy a Getty Centre-t. Tudjon meg többet és foglaljon most.

11. nap - Érkezés Budapestre

Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kellemes mexikói hajóút az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul és reméljük, hogy rövidesen ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a CRUISEplus utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

A részvételi díj tartalmazza:

utazást menetrendszerinti repülőjárattal · kettő éjszaka szállást reggelivel Los Angeles-ban (kétágyas elhelyezéssel) · egésznapos városnézést Los Angeles-ban · hajótársaság által előírt covid-19 biztosítást · adókat, illetékeket · kötelező borravalót · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · Esta vízum ügyintézést** · Open Bar All Inclusive italcsomagot(1) · 250 perces wifi csomagot(2) · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

(1) Premium Beverage Package (Open Bar): üdítőitalok, szeszes italok, koktélok, borok és sörök széles választéka, italonként 15 USD-ig.

(2) WiFi Package: kabinonként 250 perc WiFi egy 7 napos hajóúton.

Választható opciók:

baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok*

További információk

​Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

** Esta amerikai vízum ügyintézés Magyarországon született, magyar állampolgárok részére

 

Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

 
ncl_Bliss_Aft Facing Balcony B1.jpg

Balkonos kabin

1 349 900 Ft/fő

A Karib-tengeri térség vezető hajótársasága, kilenc egymást követő évben - World Travel Awards.

Kapcsolja be a calypso zenét, és induljon el a Karib-tengerre, ahol kristálytiszta víz és napsütéses égbolt várja karibi körutazásán. Válasszon a hajók széles választékából, köztük a Norwegian Getaway, a Norwegian Escape és a legújabb, legizgalmasabb hajóink, a Norwegian Bliss és a Norwegian Encore közül. Készen áll egy új hajóosztály megtapasztalására? A Norwegian Prima és a Norwegian Viva 2022-ben és 2023-ban kezdi meg a karibi hajózást. Válasszon tíz kényelmes indulási kikötő és útvonal közül, amelyek rengeteg időt kínálnak a paradicsomban a Karib-tenger keleti, nyugati és déli karibi körutazási kikötőkben. Útközben megtapasztalhatja azt a szabadságot és rugalmasságot, amelyet csak a Norwegian kínál, és élvezheti az olyan izgalmas utazást, mint a meglátogatott helyek.

 

Norwegian Bliss csoportos hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. November 18-28.

Amennyiben a csoportos hajóutat legalább 90 nappal indulás előtt lefoglalja, úgy utasonként 19 900 Ft előfoglalási kedvezményt biztosítunk árainkból.

arrow&v
 

Tájékoztató szórólap

Partner viszonteladók részére.