Norwegian Bliss karibi hajóút
Norwegian Bliss recepció
Norwegian Bliss SPA
Norwegian Bliss szolgáltatások
Norwegian Bliss kaszinó
Norwegian Bliss fedélzet
Norwegian Bliss étterem
Norwegian Bliss kirándulások
Norwegian Bliss pihenés
Norwegian Bliss fedélzeti vásárlások
 

Norwegian Bliss csoportos hajóút a mexikói riviérán magyar idegenvezetővel

2022. November 18-28.

Mexikói körutazásaink minden egyes kikötője tele van szórakozással és kalandokkal, beleértve a kajakozást, a zip lininget, a delfinekkel való úszást, a búvárkodást és még sok mást. A Norwegian mexikói körutazásain sosincs messze egy gyönyörű tengerparttól vagy egy jó kis partitól. Fedezze fel a régi hagyományokat és a lenyűgöző városokat, amikor a mexikói Riviérára utazik az egyik legújabb körutazóhajónkon, a Norwegian Bliss-en. 

Tapasztalja meg e romantikus régió szépségét és pompáját az egyik legújabb és legizgalmasabb hajónk, a Norwegian Bliss fedélzetén. Legyen szemtanúja Cabo csodálatos naplementéinek a kilátóteremből vagy egy finom vacsora elfogyasztása közben a The Waterfronton, kizárólag a Norwegian hajóján. Ha még több izgalomra vágyik, látogasson el a szabadtéri lézerharc-arénába, vagy tegyen néhány kört az izgalmas versenypályán.

1. nap - Indulás Budapestről

Kalifornia sokak számára álomcélpont, és a végtelen napsütés, a helyi, luxus életmód és a rengeteg tennivaló miatt sok mindent kínál az ide látogatóknak. Kalifornia egyik legnagyobb és legnépszerűbb városa Los Angeles, és ezt a fantasztikus úti célt mindenképpen fel kell vennie a radarjára! Ha az USA nyugati partjára látogatsz, vagy ha egy új helyet keresel, amit felfedezhetsz, akkor LA-nek kell lennie!

2. nap - Los Angeles, Kalifornia

A sztárokkal teletűzdelt Hollywood Boulevardtól a hírességekben gazdag Beverly Hillsig Los Angeles ikonikus nevezetességek és emberek otthona. A Los Angeles-i hajóút előtt vagy után járja be a Warner Brothers Studios-t, és fedezze fel kedvenc tévéműsorainak díszleteit. Sétáljon végig a Venice Beach-en, ahol sportolók, szórakoztatóiparosok és alkotók találkoznak. Vagy üljön fel az óriáskerékre a Santa Monica-i mólón, és élvezze a kaliforniai naplementét az első sorból.

Akár egy új cipőre, akár egy új ruhatárra vágyik, a 3rd Street Promenade-on mindent megtalál, amire szüksége van. Vásároljon kedvenc nagynevű kiskereskedőinél, szombaton pedig sétáljon végig a legrégebbi és legnagyobb biogazdálkodói piacon. Ha készen állsz arra, hogy túllőj a célon, irány a Rodeo Drive, ahol márványpadló és aranyozott ajtók díszítik a designer butikokat. A Los Angelesből induló hajókirándulásokon a kincsek világában gyönyörködhet.

A görög meze és az olasz lakomák között Los Angeles a globális konyha epicentruma. Kóstolja meg a világhírű séfek - például Thomas Keller, Nobu Matsuhisa és Wolfgang Puck - ételeit. Élvezze a reggeli tengerparti villásreggelit, majd kóstolja meg a késő esti falatokat egy belvárosi tetőn, vagy látogasson el az eredeti termelői piacra. Kóstolja meg a friss tengeri ételeket vagy a vegetáriánus ételeket a város bármelyik növényi alapú éttermében. Ha Los Angelesből indul hajóútra, mindenki számára van menü.

3. nap - Los Angeles, Kalifornia

Nézd meg a Venice Beach-i jelenetet. Nézzen meg egy-két hírességet a Rodeo Drive-on. Sétáljon végig a Hollywood Walk of Fame-en. Fedezze fel a La Brea Tar Pits vagy a Getty Centre-t. Tudjon meg többet és foglaljon most.

Képzelje el a mámort, miközben felfedezi Alaszka vadregényes vidékeit. Képzelje el a pihenést, amikor megtalálja a paradicsom egy szeletét a Karib-tengeren. Képzelje el a boldogságot. Ezt fogja átélni, amikor a Norwegian Bliss fedélzetén nyaral. A látványosságra szabott Norwegian Bliss egy forradalmi megfigyelőteremmel rendelkezik, ahol minden lenyűgöző pillanatban gyönyörködhet, a gleccserek felett szárnyaló kopasz sasoktól a meleg türkizkék vízben csobbanó delfinekig. Jöjjön a fedélzetre, és tapasztalja meg a tenger legjobb étkezési, szórakozási és kényelmi szolgáltatásait a páratlan természeti szépségű háttér előtt. Akár a trópusi, akár a kicsit vadregényes utazást választja, egyetlen szóval lehet leírni azokat az élményeket, amelyek a Norwegian legújabb hajóinak egyikén várják: Boldogság.

5. nap - Cabo San Lucas, Mexikó

Cabo nevezetessége az El Arco ("Az ív"), egy sziklaalakzat a "Land's End" csúcsán. A Baja-félsziget ékköve híres világszínvonalú sporthorgászatáról, valamint csúcskategóriás üdülőhelyeiről és exkluzív zárt közösségekről, amelyek az egyszerűen "folyosónak" nevezett területen sorakoznak.

EL ARCO, SCENIC STOP & GLASS BLOWING

Tegyen egy körülbelül 45 perces hajókirándulást e hosszú és kietlen félsziget csúcsán. Tekintse meg az érintetlen strandokat, a magasba törő sziklaalakzatokat és a híres Los Arcost - egy drámai, természetes sziklát, amely a tengerből ível ki. A fedélzeten ingyenes italt szolgálnak fel, miközben Jean-Michel Cousteau felvett narrációját hallgathatja meg Baja California víz alatti élővilágáról és törékeny ökológiájáról.

Elkísérik a motoros buszához, hogy egy körülbelül 15 perces út során a városon keresztül eljusson egy kézzel fújt üvegműhelybe, ahol megnézheti, hogyan készítenek műalkotásokat az olvadt üvegből a kézművesek. Lehetőségük lesz megvásárolni a tárgyakat, mielőtt továbbutaznának egy festői megállóhoz, ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik Land's Endre, a híres boltívre és a horgonyzó hajóra. Itt bőven lesz ideje egy ingyenes ital elfogyasztására, fotózásra, vagy csak pihenésre és a kilátás élvezésére.

DOLPHIN SIGNATURE SWIM

Ez a kis csoportoknak szóló delfinúszás élvezetes élményt biztosít. A lehető legjobb lehetőséged lesz arra, hogy személyes kapcsolatot alakíts ki a delfinnel. Fedezzen fel mindent, amit tudni lehet róluk a lehető legjobb tanároktól, maguktól a delfinektől - miközben a medencéjük kényelmében és biztonságában interakcióba lépnek önnel.

A személyzet rövid interaktív tájékoztatót tart, amely bemutatja a delfineket, és megtanulhatod, hogyan használhatsz speciális kézjeleket és pozitív megerősítést a velük való személyes kommunikációhoz. Ezután egyenesen a delfinmedence vizébe mehetsz, hogy minőségi időt tölts az új barátaiddal. Beszélgess velük, miközben körülötted és alattad úsznak. Ennél közelebb nem kerülhetsz hozzájuk!

6. nap - Puerto Vallarta, Mexikó

Az Acapulcónál kisebb és visszafogottabb Puerto Vallarta megőrizte kis falusi báját, valamint a Banderas-öböl mentén fekvő 26 mérföldnyi látványos strandot. Sétáljon a macskaköves utcákon a Guadalupe-i Miasszonyunk-templomhoz. Vagy nézze meg a szabadtéri piacokon kínált számos helyi árut.

JEEP SAFARI & BEACH ADVENTURE

Ez az izgalmas félnapos kirándulás egy rövid sétával kezdődik a négyszemélyes, kézi váltós, nyitott Jeep®-hez, mielőtt karavánszerűen elindulnának Puerto Vallarta festői vidékének felfedezésére. Tapasztalt vezetője a Sierra Madre-hegységbe vezet fel, útközben jellegzetes mexikói falvakat érintve. Rövid megállót tart a Hacienda Dona Engraciánál, a környék egyetlen tequilagyáránál, ahol rövid tájékoztatót kap a tequilakészítés folyamatáról, és ingyenesen elfogyaszthat egy kis harapnivalót.

Folytassa kalandját gyümölcs- és dohányültetvények mellett elhaladva, és gyönyörködjön a környék látványos természeti szépségében. A kalandos utazás után egyenesen egy gyönyörű tengerpartra hajt. Itt lesz ideje úszni, sütkérezni a napon, röplabdázni vagy egyszerűen csak pihenni, mielőtt visszaülne a Jeep®-be, és visszautazna a várakozó hajójára.

PUERTO VALLARTA CITY SIGHTS

Tapasztalja meg Puerto Vallarta teljes pompájában. Utazzon a főútvonalon az óvárosba, a város macskaköves utcáin, és álljon meg a városházánál és a Guadalupe-i Szűzanya katedrálisánál. A város déli vége felé haladva hagyja el a Conchas Chinas elegáns negyedét. Végül álljon meg egy hangulatos étteremben egy ingyenes italra, mielőtt az óvárosba indulna vásárolni. Megkapja az időpontot, amikor újra csatlakozhat a buszához, hogy visszatérjen a hajóra. Ön dönthet úgy, hogy a városban marad, vagy visszatér a hajójára.

DOLPHIN SWIM EXPERIENCE

Ne hagyja ki ezt az egyszeri lehetőséget, hogy kapcsolatot teremtsen ezekkel az igazán figyelemre méltó teremtményekkel. Lehetősége lesz beszélgetni, megérinteni, játszani és úszni a szelíd és gyönyörű palackorrú delfinekkel. Az úszás élménye egy rövid bemutatóval kezdődik, amely a delfinek jellemzőiről, a delfinekkel való kommunikáció kézjelek és pozitív megerősítés használatáról, valamint a különböző biztonsági irányelvekről szól.

Ezután a legfeljebb nyolcfős csoportja a delfin-lagúnába indul, ahol a sekély, tiszta vízbe gázolva megkezdheti exkluzív delfinélményét. 30 percig találkoztok és játszotok egy delfinnel, megismerkedtek egymással ölelések, puszik, dörzsölgetések és végül egy izgalmas hasi lovaglás révén. A program időtartama körülbelül 60 perc, beleértve a tájékozódást is. A delfinúszás után élvezze az ingyenes ebédet a delfinek kikötőjében, és töltsön egy kis szabadidőt, hogy emlékeket vásároljon a delfinekkel szerzett élményeiről.

7. nap - Mazatlán, Mexikó

Kombináljon egy első osztályú tengerparti üdülőhelyet egy híres gyarmati múlttal rendelkező várossal, és máris megvan Mazatlán. Kortyoljon Margaritát, és élvezze az autentikus mexikói konyhát. Kocsikázzon végig a Sierra Madre-hegység lábánál. Ezután látogasson el a helyi kézműves termékeket kínáló számos üzletbe.

MEXICAN SHOW, SIGHTSEEING & SHOPPING

Fedezze fel Mazatlan szívét és lelkét, és csodálkozzon rá Mexikó ősi kultúrájára és a poszt-spanyol korszakra. A túra a Vigia-hegynél megállva kezdődik, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a világ legmagasabb természetes világítótornyára, a part menti szigetekre és Mazatlan festői partvonalára. Ezután a város történelmi központján keresztül utazik, ahol meglátogatja a 19. századi katedrálist. Tegyen egy rövid kocsikázást, hogy megnézze a híres sziklabúvárokat. Ezután élvezze a Spectaculare Színház előadását, Mexikó történelmét a maja rituálék és jóslataik látszatával, a legreprezentatívabb folklór táncokkal ötvözve. Az előadás helyszínén ingyenes itallal várják az érdeklődőket. A műsor után szabadideje lesz a vásárlásra az Arany Zónában.

Tapasztalja meg a puszta ámulatot forradalmi kilátótermünkből, amely a tengeren a legtágasabb kilátást kínálja. A megfigyelőváró a hajó elején található, és ugyanolyan lenyűgöző kilátást nyújt, mint a hídról nyíló panoráma. A teljes kiszolgálást biztosító bárral ellátott helyiségben a vendégek könnyedén hátradőlhetnek, lazíthatnak és gyönyörködhetnek a látványban.

9. nap - Ensenada, Mexikó

San Diegótól mindössze 90 mérföldre délre, Ensenada meleg éghajlatát és barátságos légkörét élvezheti. Látogasson el a La Bufadora nevű, egyedülálló fúvólyukhoz, majd vásároljon a helyi borászatoknál. Próbáljon szerencsét a 30-as években épült Riveriera del Pacifico üdülőhelyen és kaszinóban.

BLOWHOLE & WINERY TOUR

Dőljön hátra, és élvezze a város nevezetességeit, miközben hallgatja idegenvezetője beszámolóját a környék történelméről. Megállunk Baja Califonia legrégebbi, 1888-ban alapított borászatánál, a Bodegas Santo Tomasnál, ahol ingyenes borkóstolót tartunk.

A túra csúcspontja a 25 mérföldes, körülbelül egyórás autóút lesz dél felé, Baja California vidéke mentén a festői Punta Banda felé. Ez a terület a La Bufadora nevű látványos fúvólyukról híres, amely egy természetes tengernyílás, amely a dagálytól függően 60-100 láb magasra lövi a vizet a levegőbe. A szabadtéri piacon, ahol a nemzeti művészetek széles választékát kínálják, szabadidejük lesz Mexikó ízeinek megismerésére. Meglátogathatja Ensenada fő bevásárló negyedét is, ahol a mexikói kézműves termékektől kezdve az importált cikkekig mindent megtalál. Visszatérhet a hajóra az idegenvezetőjével, vagy maradhat, és egyedül is visszatérhet.

10. nap - Los Angeles, Kalifornia

Nézd meg a Venice Beach-i jelenetet. Nézzen meg egy-két hírességet a Rodeo Drive-on. Sétáljon végig a Hollywood Walk of Fame-en. Fedezze fel a La Brea Tar Pits vagy a Getty Centre-t. Tudjon meg többet és foglaljon most.

11. nap - Érkezés Budapestre

Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kellemes mexikói hajóút az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul és reméljük, hogy rövidesen ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a CRUISEplus utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

A részvételi díj tartalmazza:

utazást menetrendszerinti repülőjárattal · kettő éjszaka szállást reggelivel Los Angeles-ban (kétágyas elhelyezéssel) · egésznapos városnézést Los Angeles-ban · adókat, illetékeket · kötelező borravalót · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · Esta vízum ügyintézést** · Open Bar All Inclusive italcsomagot(1) · 250 perces wifi csomagot(2) · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

(1) Premium Beverage Package (Open Bar): üdítőitalok, szeszes italok, koktélok, borok és sörök széles választéka, italonként 15 USD-ig.

(2) WiFi Package: kabinonként 250 perc WiFi egy 7 napos hajóúton.

Választható opciók:

baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok*

További információk

​Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

** Esta amerikai vízum ügyintézés Magyarországon született, magyar állampolgárok részére

 

Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

 
Norwegian Bliss belső kabin

Belső kabin

1 399 900 Ft/fő-től

 

Norwegian Bliss csoportos hajóút a mexikói riviérán magyar idegenvezetővel

2022. November 18-28.

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 49 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és a CRUISEplus további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de a CRUISEplus árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.
Kérdése van? Keresse munkatársainkat, akik örömmel válaszolnak azokra és tájékoztatják Önt akciónk részleteiről is.

arrow&v
 

​A hegyek és a sivatag találkozik a Csendes-óceán akvamarinszínű hullámzásával a mexikói Riviérán, a csillogó üdülővárosok, az aranyszínű strandok, a varázslatos spanyol koloniális építészet és az elképesztő naplementék játszóterén.

​A Norwegian Bliss luxushajóútján a mexikói Riviérán minden érzékszervét rabul ejti majd. Kóstolja meg a helyi borokat Ensenadában. Érezze a tengeri szellőt az arcán, miközben Cabo San Lucas sziklás partvidékén hajózva fókák után kutat. Fedezze fel Puerto Vallarta Olas Altas galériáit és boho-chic üzleteit. Sétáljon a malecón vízpartján az elegáns Mazatlánban. Mexikó színes kultúráját az utcai ételek, a tequila, a zene és a kézműves piacok mindenhol magába szívja.

Csodálatos tengerparti táj
Akár a hosszú, aranyszínű homokos, elegáns éttermekkel és bárokkal szegélyezett szakaszokat, akár a vad, hullámok által felvert sziklákat kedveli, a mexikói Riviérán megtalálhatja álmai helyszínét. Emberek figyelése a divatos Arany Zónában Mazatlánban. Hajózzon el egy napra a Cabo San Lucas melletti drámai El Arco sziklaívhez. Csodálja meg az óceán erejét La Bufadorában, Ensenada híres sziklaüregében. Élvezze a Puerto Vallarta-i Playa de los Muertos hollywoodi csillogását.

Művészet és építészet
A mexikói Riviéra számos városában színes koloniális építészet várja a látogatókat. Mazatlán óvárosa virágokkal teli terek és elbűvölő 19. századi épületek labirintusa, amelyek közül sok ma étteremként és galériaként működik. Puerto Vallartában csodálja meg a Zona Romanticát és a Guadalupe-i Miasszonyunk templomot, amelynek tornyát filigrán korona díszíti. A Cabo San Lucasból egynapos kirándulással elérhető Todos Santosban macskaköves utcákon sétálhat és galériákat nézegethet.

Kreatív konyha
Mexikó vibráló konyhája egyre újabb és újabb felfedezéseket tesz lehetővé a mexikói Riviérán való hajózás során. Az Ensenada melletti Guadalupe-völgyben több mint 50 borászat található, így ez a hely a legmegfelelőbb a kóstoláshoz. Puerto Vallartában ne hagyja ki a pescado embarazado-t, a faszénen, lime-mal grillezett friss halat, amelyet fanyar salsával tálalnak. Cabo San Lucas tele van finom éttermekkel, de az itteni farmtól az asztalig terjedő konyhát nem lehet felülmúlni - mindezt egy jéghideg margaritával leöblítve.