Az MSC World Cruise 2024 már foglalható!

Sokan álmodunk arról, hogy egyszer majd világot láthatunk... egy nap. Most ez a nap eljött!

2024. január 5-én induljon el az MSC Poesia fedélzetén egy hihetetlen 121 napos utazásra, amelynek során a bolygó legszebb és leglenyűgözőbb helyeit fedezheti fel.

MSC World Cruise 2024 itinerary
 

MSC VILÁG KÖRUTAZÁS 2024: VIGYE HAZA A VILÁGOT MAGÁVAL

Tapasztalja meg 31 különböző ország 52 lenyűgöző úti célját egyetlen, felejthetetlen utazás során. Bejárja a Földközi-tengert, áthalad a Szuezi-csatornán és a Vörös-tengeren, körbehajózza Afrikát, majd átkel az Atlanti-óceánon Brazíliába, a Karib-tengerre, az Egyesült Államokba és Kanadába, mielőtt Grönlandon és Izlandon keresztül visszatérne Európába.

Ennek az inspiráló útvonalnak a csúcspontjai közé tartozik a Szentföld és az ókori világ csodái Luxortól Petráig, Afrika olyan változatos ékszerei, mint Zanzibár, a Seychelle-szigetek és Fokváros, a Karib-tenger legragyogóbb gyöngyszemei útközben New York City, Új-Skócia és Quebec, nem feledkezve meg Észak-Európa legszebb városairól sem. Az útvonal a brazil Amazonas felfedezését is magában foglalja: egy riói éjszakai megálló, valamint Salvador de Bahia és Belém kikötése után a hajó az Amazonas folyón felfelé hajózik egészen Manausig, az esőerdő szívébe.

Miközben könnyed stílusban és kényelemmel utazik a célállomások között, a világ minden ideje a pihenésre lesz az elegáns MSC Poesia fedélzetén, így minden pillanatot a lehető legjobban kiélvezhet. Megkóstolhatja az úti céljai által inspirált ínyenc konyhát, élvezheti a világszínvonalú fedélzeti szórakozást és tevékenységeket, napozhat a 3 medencénél és a 4 pezsgőfürdőnél, és kihasználhatja a fedélzeten található számos egyéb szolgáltatás előnyeit.

A viteldíj 15 parti kirándulást tartalmaz, és természetesen további kirándulásokat is foglalhatsz előre vagy a hajóút során. A hajóút során a Dine & Drink csomagot és 30%-os kedvezményt kapnak a mosodai szolgáltatásokra is.

Az MSC Voyagers Club tagjai 5% kedvezményt kapnak. Ezen az egyszeri utazáson a foglaláskor választott Élménytípusért háromszoros tagsági pontokat írunk jóvá, így az MSC Voyagers Club tagjai azonnal élvezhetik a plusz kiváltságokat.

Az 5%-os kedvezményen felül az MSC World Cruise 2024-es hajóútját foglaló tagok további 5%-os kedvezményt kapnak. Ez az ajánlat 2022. április 2022. 2022. április 20. és május 4. között érvényes. A Világkörüli hajóutat foglaló tagok továbbá a választott Élménytípusért háromszoros tagsági pontokat kapnak jóváírva. Ezeket a pontokat a foglaláskor kapják meg. Az Ezüst, Arany vagy Gyémánt tagok a kedvezményeken felül egy extra bónuszt is élvezhetnek: egy 50 €/$ p.p. fedélzeti kreditet, amelyet a hajóút során tetszés szerint költhetnek el.

Foglalja le most az MSC World Cruise hajóútját, és kezdje el várni élete kalandját.