MSC Poesia World Cruise 2023

2023. Január 5. - Május 3.

Az MSC World Cruise egyszeri élmény. Egy kihagyhatatlan lehetőség az utazó számára, hogy otthagyják a napi rutint, és három csodálatos hónapot töltsenek a világ felfedezésével.

Készüljön fel élete legjobb nyaralására

33 ország, 53 csodálatos desztinációja - az egész világ feltárulkozik Ön előtt! A buja őserdőktől a sivatagokig, rejtett kis szigetek és a világlegismertebb látnivalói - 119 nap a földi paradicsomban! Tartson velünk: Európától Dél- Amerikáig, Ausztráliától Ázsiáig: az egész Föld bolygót bebarangolhatja egyetlen csodálatos nyaralás alatt. Kalandra fel!

118 feledhetetlen éjszaka az MSC Poesia hajón

a nagy utazás 2023 január 5-én indul Genovából (további beszállási lehetőség: Civitavecchia, Marseille, Barcelona). 30 ezer tengeri mérföld és sok-sok-sok élmény áll az utazók előtt, akik mintegy négy hónappal később érkeznek majd vissza - életre szóló kalandokkal feltöltődve. Egy igazán rendkívüli nyaralás, amely a világ összes időzónáját érinti. Az európai partoktól a Karibi-térség felé indul útnak a tengerjáró, majd a Panama-csatornán áthajózva Közép-Amerika színe-java majd az Egyesült-Államok déli partvidéke kerül sorra. Maui, Hawaii, Samoa és Fiji után Új-Zéland és az Ausztrál aranypart következik. A cseresznyefák virágzását Japánban nézheti meg, majd a dél-ázsiai szigetvilág érintésével a varázslatos Közel-Kelet is sorra kerül, mielőtt a Szuezi-csatornán áthajózva ismét Európa felé veszi az irányt az MSC Poesia.

A részvételi díj sok-sok extrát tartlamaz erre az útra

15 grátisz kirándulás, a korlátlan étel-ital fogyasztás mellé Dine&Drink csomag is jár, így a házi bor és csapolt sör valamint egyes más italok is fogyaszthatóak az ebéd és a vacsora során. Az utazás idejére a résztvevők 30 százalék kedvezményt élvezhetnek a mosodai szolgáltatás díjaiból. Az MSC Voyagers Club tagjai a szokásos 5 százalékos kedvezményen felül háromszoros pontszámot gyűjthetnek a választott élménycsomag fejében, ráadásul a pontszámokat már a foglalás pillanatában jóváírják, így azokat már az utazás ideje alatt is különleges éleményekre válthatja.

Néhány izgalmas látnivaló az ezernyi csoda közül, amelyek Önre várnak ezen az utazáson

- Puerto Limon, Costa Rica: csodálatos tengerpart és buján zöldellő eső erdök - igazi menedék a természet szerelmesei számára. Az utazók közelebbről is megismerkedhetnek a helyi élővilággal, felfedezhetik a gazdag történelmi hagyományokat Costa Rica második legnépesebb városában
- San Francisco, USA: a város aligha szorul bemutatásra - a varázslatos Golden Gate híd, az egykor rettegett börtön, ma már múzeumként funkcionáló Alcatraz vagy a helyi, szintén világhírű bortermesztő vidék mind-mind felfedezésre vár
- Honolulu, USA: Hawaii gyönyörű, homokos strandjai, kristálytiszta tenger és a zord vulkánok - feledhetetlen látvány! Oahu, a sziget fővárosa mindezekben bővölködik. Aloha! Csak élvezze a napsütést a híres Waikiki tengerparton.
- Sydney, Ausztrália: a város híres operaháza és a Harbour Bridge nem kevésbé ikonikus alakja már messziről feltűnik a horizonton, miközben az MSC Poesia megközelíti az Ausztrál partokat. Nézze meg a helyi, teljesen egyedi élővilágot a Taronga Állatkertben, vagy tanuljon meg szörfözni a Bondi Beachen - mindenki megtalálja a számára kedves időtöltést!
- Tokió, Japán: a japán főváros neonfényes színeiben gyönyörködhet - Tokió egyike a hat japán városnak, melyet az MSC Poesia felkeres. A japán hagyományok színe-javával megismerkedhet: teaceremónia, szumó birkózók vagy egy ebéd egy Michelin-csillagos étteremben - Ön dönt!
- Sanghaj, Kína: a világ legnépesebb országának ikonikus városa feledhetetlen élményeket kínál. A Jade Buddha templomtól a gyönyörű tengerpartig, vagy vegyen részt egy feledhetetlen kiránduláson, ami Kína régmúltjába kalauzol el...
- Da Nang, Vietnam: az ország ötödik legnagyobb városát sokan a legszebb vietnami településként tartják számon. Most Ön is felfedezheti, miért! Mássza mag az egyedülálló Márvány-hegyet, napozhat a My Khe Beach-en vagy barangolhat a város igazi nevezetességei, a pagodák között.
- Singapore: a város a shopping szerelmeseinek igazi mekkája! Lélegzetelállító, modern bevásárló központok, gyönyörű környezetben csábítanak egy kis pénzköltésre.
- Aqaba, Jordan: a Vörös-tenger partján álló város a búvárok és az ősi korok rajongói számára is tartogat egy-két meglepetést... Az Aqaba Marine Parktól a Mamluk kastélyon át az Aqaba Régészeti Múzeumig - ezernyi érdekes hely vár felfedezésre!

Megjegyzés

Az utazásról további tájékoztatást kollegáinktól kérhet. Ezen az úton magyar nyelvű idegenvezetést nem biztosítunk.

Páratlan élmény

Genoa (Italy), Marseille (France), Barcelona (Spain), Funchal (Portugal), Bridgetown (Barbados), Saint George (Grenada), Willemstad (Curacao), Santa Marta (Colombia), Cartagena (Colombia), Puerto Limon (Costa Rica), CTB-Panama Canal (Panama), BLB-Panam Canal (Panama), Puntarenas (Costa Rica), Corinto (Nicaragua), Puerto Quetzal (Guatemala), Puerto Vallarta (Mexico), Cabo San Lucas (Mexico), San Diego (United States), San Francisco (United states), Kahului (Hawaii), Honolulu (Hawaii), Apia (Western Samoa), Suva (Fiji Island), Auckland (New Zealand), Sydney (Australia), Brisbane (Australia), Cairns (Australia), Alotau (Papua New Guinea), Kiriwina (Papua New Guinea), Rabaul (Papua New Guinea), Manila (Philippines), Keelung (), Ishigaki (Japan), Naha (Japan), Osaka (Japan), Shimizu (Japan), Tokyo (Japan), Nagasaki (Japan), Busan (Korea), Shanghai (China), Hong Kong (), Shekou (China), Da Nang (Viet Nam), Nha Trang (Viet Nam), Singapore (Singapore), Port Klang (Malaysia), Penang (Malaysia), Colombo (Sri Lanka), Dubai (U.Arab Emirates), Khasab (Oman), Muscat (Oman), Aqaba (Jordan), Suez Canal South (Egypt), Suez Canal North (Egypt)

 

MSC Poesia World Cruise 2023

2023. Január 5. - Május 3.

Az MSC World Cruise egyszeri élmény. Egy kihagyhatatlan lehetőség az utazó számára, hogy otthagyják a napi rutint, és három csodálatos hónapot töltsenek a világ felfedezésével.

arrow&v

Köszönjük ajánlatkérését!