MSC Cruises

Az MSC Cruises-nál a tenger iránti szeretetünk több generációra nyúlik vissza. És ezt a szenvedélyt szívesen továbbadjuk a jövő generációinak. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden egyes körutazásunk a felfedezések és felejthetetlen érzelmek utazása legyen minden vendégünk számára. Gazdagító, magával ragadó és biztonságos körutazási élményt kínálunk, ahol nemzetközi étkezési lehetőségeket, világszínvonalú szórakozást, díjnyertes családi programokat és a legújabb, felhasználóbarát technológiát élvezheti a fedélzeten. Körutazásainkkal Ön döntheti el, hogy hová és mennyi időre megy. Válasszon a legjobb körutazási célállomások közül, a világ legérdekesebb kultúráinak látnivalóit, hangjait és ízeit feltáró útvonalak széles választékával. Hajóink egész évben közlekednek a Földközi-tengeren és a Karib-tengeren (ellátogatva a Bahamákon található Ocean Cay MSC Marine Reserve magánszigetünkre is). Szezonális útvonalaink között szerepel Észak-Európa, Dél-Amerika, Dél-Afrika, Ázsia, Észak-Amerika, Dubai, Abu Dhabi és Katar, valamint Szaúd-Arábia és a Vörös-tenger.

DOREMI.jpg

Doremi

Az MSC családi utazások tervezésekor az MSC hangsúlyt helyezett arra, hogy a családok közösen és szülők-gyerekek külön-külön is jól érezzék magukat. A vállalatot világszerte a családi utazások elismert szakértőjeként tartják számon. A cég továbbra is nagy figyelmet fordít arra, hogy ennek a hírnévnek megfelelő utazásokat kínáljon, így a kisgyerekek, kiskamaszok, tinik és szüleik igényeit is figyelembe véve tervezik meg hajós kínálatukat. Foglalja le már ma a jegyét és készüljön a felfedezések birodalmába!

SHOPPING.jpg

Vásárlás

A hajókon a tengerek legjobb butiküzletei várják, faltól falig megpakolva a legismertebb prémium márkákkal - és néhány igazi különlegességgel is. Élvezze a hamisítatlan shoppingolás élményét hajózás közben is! Kényeztesse magát a fedélzeten - és hozza legjobb formáját. A boltok minden nap nyitva tartanak, egészen késő éjszakába nyúlóan.

SHOW.jpg

Szórakozás

Fantasztikus új élmények várják Önt az MSC Cruises hajóin: a külső fedélzeten épp úgy, mint a beltéri termekben, éjjel és nappal is. Mozi, versenyek és családi programok színesítik a varázslatos, tengeren töltött éjszakákat. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is nehezen fog tudni választani az ezernyi színes program közül! Az MSC Cruise hajóinak a fedélzetén élvezheti a kaszinó csillogását, próbára teheti versenyzői tehetségét az MSC Formula Racer-rel, elmerülhet a 4D mozik világában, vagy guríthat néhányat egy bowling teremben, családjával és barátaival. A cég vállalja a varázslatot - Önnek csak a programot kell kiválasztania!

SPORT.jpg

Sport

Utazzon az MSC Cruises hajóival, és élvezze a fedélzeti fitnesz lehetőségek széles választékát. A hajókon modern sportközpontok várják azokat, akik a nyaralás alatt sem mondanának le izmaik átmozgatásáról. Gyönyörködjön sportolás közben is a fantasztikus tengeri panorámában. Akár egyedül akár csoportosan szeret edzeni - a hajókon a fitnesz és wellness ezernyi formáját megtalálja!

 

MSC Cruises

Mi vagyunk a világ harmadik legnagyobb körutazási márkája, valamint vezető szerepet töltünk be Európában, Dél-Amerikában, az Öböl-régióban és Dél-Afrikában, és a kiépített kapacitás mellett nagyobb piaci részesedéssel rendelkezünk, mint bármely más szereplő. Emellett mi vagyunk a leggyorsabban növekvő globális körutazási márka, erős jelenléttel a karibi, észak-amerikai és távol-keleti piacokon. A svájci Genfben található központunk az MSC Group része, amely a vezető, magántulajdonban lévő, svájci székhelyű, több mint 300 éves tengeri örökséggel rendelkező hajózási és logisztikai konglomerátum. Világszerte több mint 30 000 alkalmazottat foglalkoztatunk, és a világ számos országában értékesítünk körutazásokat.