Esküvői hajóút
 

Esküvői hajóút

Mondja ki az igent, vagy az újra igent, egy MSC esküvőszervezővel és az Ön igényeire szabott csomaggal.

Élvezze a tengerek romantikáját, és teremtsen olyan különleges pillanatot, amelyre Ön és partnere mindig emlékezni fog. Professzionális esküvőszervezőink együttműködnek önökkel, hogy a fedélzeten szimbolikus szertartást szervezzenek az esküvőjük megünneplésére, fogadalmuk megújítására vagy szerelmük kinyilvánítására. Az igazán emlékezetes élményért válasszon hajóink fedélzetén számos elegáns helyszín közül, miközben felfedezi a Földközi-tenger, Észak-Európa, valamint Dubai, Abu Dhabi és Katar vidékét, vagy kössön házasságot a Karib-tengeren, lenyűgöző tengerparti úti célunkban, például az Ocean Cay MSC Marine Reserve-ben. Élvezze az esküvői menü kiváló étel- és italkínálatát, és válassza ki a tortát, a virágokat, a zenét, a fotócsomagot és még sok mást.

Klasszikus ünnepi csomag

A klasszikus rózsacsokor és boutonniere, valamint az őszinte szertartási fotók, a Classic csomag megfizethető eleganciát kínál az ünnepséghez.
 
Amit a csomag tartalmaz:
A hajóút előtti esküvőszervező és a fedélzeti esküvői koordinátor.
Szertartás előre felvett zenével, a hajótiszt részvételével és a helyszín virágdíszítéssel.
Tartósított csokor és hozzá illő boutonniere
1 szimbolikus szertartási tanúsítvány, a kapitány aláírásával
Kétszintes torta (26 cm és 20 cm) és pezsgő koccintás a párnak és a vendégeknek (legfeljebb 6 fő)
Fotózási szolgáltatás (1 óra)
Kabin dekoráció (a szertartás éjszakáján).

Romantikus ünnepi csomag

Az élmény a beszállás napján egy üveg Moet & Chandon és a kabinjában elhelyezett szendvicsekkel kezdődik. A szertartást követően élvezze a háromszintes esküvői tortát és a Moet & Chandon pezsgővel való koccintást vendégeivel. A hajóút során két főre szóló deluxe kabinos reggelit és vacsorát is fogyaszthatnak a hajó egyik speciális éttermében.
 
Mit tartalmaz a csomag?
Háromszintes torta (26 cm, 20 cm és 12-15 cm) és egy üveg pezsgő (Moet & Chandon)°
Fotózási szolgáltatás (2 óra)
Szobadekoráció (a ceremónia éjszakáján) 1 db 2 főre szóló Deluxe reggelivel
1 palack Moet & Chandon és a kabinban felszolgált szendvics (+2 pohár szuvenírként)
1 romantikus vacsora két fő részére az Ön által választott étteremben, egy üveg Nicolas Feuillatte pezsgővel együtt
Elsőbbségi bejelentkezés a menyasszony és a vőlegény számára, valamint vasalási ruhák kiszolgálása

Deluxe ünnepi csomag

Az ünneplés végső módja.
 
Élvezze a prémium minőségű szolgáltatásokat és kényelmi szolgáltatásokat, kezdve az elsőbbségi beszállással minden vitorlázó vendég számára. Készüljön fel az ünnepségre szalonkezelésekkel, beleértve a manikűrt és pedikűrt. A szertartás után ünnepeljen egy háromszintes tortával és Veuve Clicquot pezsgővel. A hajóút során a kabinok különleges szolgáltatásai, egy esti speciális vacsora két fő részére, valamint egy elegáns képkeret a kedvenc esküvői fotójával teszik teljessé a romantikus utazást.
 
Mit tartalmaz a csomag?
Pezsgő (Veuve Clicquot) koccintás a párnak és vendégeinek.
Fotózási szolgáltatás (3 óra) és 1 emlékkeret az Ön által választott 1 fotóval
Elsőbbségi bejelentkezés a menyasszony és a vőlegény, valamint a vendégek számára, ruhák vasalási szolgáltatása
Smink és frizura a hölgynek, vágás, stílus és borotválkozás a férfinak, valamint manikűr a Menyasszony és a Vőlegény számára.

Töltsön egy napot szerelmével és vendégeivel a Bahamák legújabb privát célpontján. Merüljön el egy álomszerű környezetben, és nézzen ki a Karib-tengerre, amely olyan mély, mint a szerelmük. Élvezze a különleges kényelmi szolgáltatásokat a fedélzeten, beleértve 1 deluxe reggelit az ágyban, speciális étkezést 2 fő részére és egy 2 órás fotózást a szigeten.
 
Amit a csomag tartalmaz:
A hajóút előtti esküvőszervező és a fedélzeti/helyszíni esküvői koordinátor.
Szertartás előre felvett zenével a hajótiszt részvételével
Esküvői pavilon a szertartás helyszínét díszítő virágdíszekkel
A pár oda-vissza szállítása az Ocean Cay-en
Vasalási esküvői ruha szolgáltatás és konzervált csokor és hozzá illő boutonniere
1 szimbolikus szertartási oklevél és füzet, a kapitány aláírásával ellátva
Kétszintes esküvői torta; pezsgős koccintás a párnak és a vendégeknek (legfeljebb 6 fő)
Fotózási szolgáltatás (2 óra, beleértve a szertartást és az Ocean Cay helyszíneket)
Kabin dekoráció (1 éjszaka) és Deluxe reggeli a kabinban a ceremóniát követő reggelen.
1 palack Moet & Chandon, két ajándék pohár és szendvicsek a kabinban a beszállás napján.
1 romantikus vacsora két fő részére az Ön által választott étteremben, egy üveg Nicolas Feuillatte pezsgővel együtt

 

Minden módja annak, ahogyan egy hajós esküvőt tarthatsz

Ha izgalmas módját keresi a házasságkötésnek, akkor érdemes megfontolnia egy tengeri hajóúton tartott esküvőt. Nemcsak romantikus kiruccanást jelentenek az ifjú pár számára, de arra is tökéletesek, hogy meglepetést okozzanak szeretteiknek, vagy hogy megünnepeljék új szövetségüket. A lehetőségek gyakorlatilag határtalanok egy tengeri esküvővel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttünk néhányat a legkreatívabb és legötletesebb tengeri esküvői ötletek közül, amelyeket találtunk, hogy inspiráljuk Önt. Ha készen áll arra, hogy megnézze, hol tartják ezeket az egyedi esküvőket, nézze meg az alábbi listát:

Úti célpont esküvő:
Aki szeret utazni, és egy másik szintre szeretné emelni az esküvőjét, annak fantasztikus ötlet a célállomáson tartandó esküvő: A célállomáson tartandó esküvő fantasztikus ötlet. Sok pár számára egy új országba vagy kontinensre utazni egy valóra vált álom. Ha szenvedélyesen szereted a kalandokat és a felfedezést, a célállomáson tartott esküvő csodálatos módja annak, hogy megünnepeld a szerelmedet a partnereddel. Számos előnye van a célállomáson tartott esküvőnek; amellett, hogy felfedezhettek egy új országot és új embereket ismerhettek meg, az időjárás általában tökéletes az ilyen típusú esküvőkhöz a világ legtöbb részén. Ha az esküvőtök egy másik országban tartjátok, az azt eredményezheti, hogy nektek és a vendégeiteknek teljesen új perspektívája lesz az életnek, és ez nagyon jó dolog lehet az esküvőben részt vevők számára. Ha valami mást szeretnétek az esküvőtökhöz adni, és még soha nem jártatok abban az országban, ahol összeházasodtok, a célországban tartott esküvő tökéletes választás lehet.


Romantikus esti hajózás:
Ha valami kicsit meghittebbre vágytok, mint egy hajóút, egy romantikus vitorlázás a tökéletes lánykérés. Bérelhettek egy magánjachtot, amely kivisz titeket a vízre, és romantikus világítással teremti meg a hangulatot. Ha a partnere rajong a tengerért, akár olyan jachtot is bérelhet, amelynek fedélzete közvetlenül a vízparton fekszik, így élvezhetik a saját kis magánstrandjukat. Sok pár a lánykéréshez is jachtot bérel. Megkérheti partnerét, hogy a vízen kérje meg a kezét, vagy bérelhet egy jachtot, amelyen a háttérben a kedvenc romantikus zenéje szól. Akár néhány barátot vagy családtagot is magával vihet, hogy együtt ünnepelhessenek az eljegyzésük alkalmából.


Kalóz-témájú esküvő:
Ha Ön és a párja imádják a kalózkodás gondolatát, miért ne emelnétek az esküvőtöket a következő szintre, és miért ne válhatnátok kalózpárrá? A kalóz-témájú esküvő a tenger romantikáját és kalandját eleveníti fel kalóz-témával. Az esküvődbe kalózos kellékeket és dekorációkat is beépíthetsz, hogy megteremtsd a helyszínt. Ha Ön és partnere imádják a kalózkodás gondolatát, miért ne léphetnének az esküvőjükkel a következő szintre, és válhatnának kalózpárrá? Egy kalóz témájú esküvő vidám és kalandos hangulatot kölcsönöz az esküvőnek. Az esküvődbe kalózos kellékeket és dekorációkat is beépíthetsz, hogy megteremtsd a helyszínt. A tenger iránti szereteteteket is megünnepelhetitek a tengeri témák által inspirált témával. Választhat például tengerészeti témájú esküvői dekorációs témát, vagy választhat tengerparti vagy óceáni témájú esküvői dekorációs témát.


Tengerparti és folyami témájú esküvők:
Ha Ön és partnere mindketten a tengerpart és a víz megrögzött rajongói, miért ne kössék össze az életüket a tengerparton vagy egy folyóban? Ha az óceán vagy egy tó mellett gondolkodik, miért ne gondolkodjon másképp, és ünnepeljen tengerparti vagy folyami esküvővel? Mind a tengerparti, mind a folyami esküvők nagyszerű módjai a szerelem megünneplésének. Sok pár azért választja a tengerparton vagy a folyónál történő esküvőt, mert úgy érzik, hogy különleges kapcsolatuk van a vízzel. A víz iránti szerelmeteket egy tengerparti esküvővel vagy egy folyami esküvővel is megünnepelhetitek. Ha Önnek vagy partnerének különleges kapcsolata van az óceánnal, egy tengerparti esküvő tökéletes módja lehet szerelmük megünneplésének. A tengerparti esküvő nagyszerű módja annak, hogy megünnepeljétek az óceán iránti szereteteteket, és egy csodálatos módja annak is, hogy párként együtt ünnepeljetek.


Kedves búcsúvacsora:
Ha Ön és partnere azt tervezik, hogy néhány napot együtt töltenek egy hajóúton, miért ne tennék a hajóutat szerelmük ünnepévé? Egy kedves búcsúvacsora remek módja annak, hogy megünnepeljék a hajóúton együtt töltött időt. Meghívhatná családját és barátait egy különleges vacsorára a hajón, amelynek témája az Önök egyedi szerelmi története. Meghívhatná vendégeit, hogy viseljenek jelmezeket vagy tematikus jelmezeket, hogy fokozzák az élményt, és még emlékezetesebbé tegyék azt. Meghívhatja vendégeit, hogy viseljenek jelmezeket vagy tematikus jelmezeket, hogy fokozzák az élményt és még emlékezetesebbé tegyék. A hajóút végeztével dönthetnek úgy, hogy a hajón maradnak, és ifjú házasként új otthonukká teszik azt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy továbbra is ünnepeljék szerelmüket, és párként szerezzenek emlékeket.


Következtetés
Ha izgalmas módját keresi a házasságkötésnek, akkor érdemes megfontolnia egy tengeri hajóúton történő esküvőt. Nemcsak romantikus kiruccanást jelentenek az ifjú pár számára, de arra is tökéletesek, hogy meglepetést okozzanak szeretteiknek, vagy hogy megünnepeljék új egyesülésüket. A lehetőségek gyakorlatilag határtalanok egy tengeri esküvővel kapcsolatban, ezért összegyűjtöttünk néhányat a legkreatívabb és legötletesebb tengeri esküvői ötletek közül, amelyeket találtunk, hogy inspiráljuk Önt. Ha készen áll arra, hogy megnézze, hol tartják ezeket az egyedi esküvőket, nézze meg az alábbi listát: Ha vízparton tervezitek az esküvőtöket, fontoljátok meg a desztinációs esküvőt vagy más tematikus esküvőt. A célállomáson tartott esküvő nagyszerű módja annak, hogy megünnepeljétek szerelmeteket partneretekkel, miközben felfedeztek egy új országot és új embereket ismerhettek meg.