MSC Cruises hajóflotta

Fedezze fel az MSC Cruises flottáját, és fedezze fel az MSC Cruises egyes hajóinak egyedi jellemzőit. A hagyományos eleganciát és a legmodernebb innovációt ötvöző hajóink a legmagasabb szintű kényelmet, étkezést, innovációt, szórakozást és fedélzeti élményt kínálják, különös figyelmet fordítva a környezet védelmére. Válassza ki az MSC Cruises' hajóját, és fedezze fel a tengerek látványos hajózását!

MSC Armonia

Még mielőtt az MSC Armonia elindul, a fedélzetre lépés olyan, mintha felfedezőútra indulnánk. A lenyűgöző új funkciók és létesítmények sokaságával a hajó most még jobban felszerelt minden igényt kielégíteni. Ezenkívül az MSC Armonia egyike azon négy hajónak, amelyek az exkluzív bahamai célállomásunkra, az Ocean Cay MSC Marine Reserve -be utaznak.

MSC Bellissima

Az MSC Bellissima lenyűgöző funkciók széles skáláját kínálja, az innovatív MSC for Me technológiától, amely továbbfejlesztett fedélzeti élményt nyújt, és a Zoe-tól, a hangfájlokat támogató mesterséges intelligencia-eszköztől, amely minden utastérben található.

MSC Divina

A Sophia Loren ihlette MSC Divina új, ökológiai módon hozza el a hajóutak aranykorának minden eleganciáját és csillogását. A fedélzeten minden modern kényelmet, különféle sportolási, szabadidős létesítményeket és világszínvonalú szórakozást talál, beleértve a gyerek- és tiniklubokat is, hogy mindenki boldog legyen. Ezenkívül az MSC Divina egyike azon négy hajónak, amelyek az óceáni Cay MSC tengeri rezervátumba közlekednek.

MSC Fantasia

Az MSC Fantasia stílusos és ökológiai, egyensúlyban tartja a mediterrán légkör melegségét és kényelmét az élvonalbeli dizájnnal. Középpontjában egy igazi kőpiazza található, egy espresso bárral, ahol frissen sült péksüteményeket és autentikus gelati-t szolgálnak fel-ez a tökéletes hely egy pillanatra az alku vadászatától az elegáns butikokban és a közeli vámmentes központban.

MSC Grandiosa

Az MSC Grandiosa még több nyilvános teret kínál, mint testvérei, és számos izgalmas újítást tartalmaz. A rendkívüli dizájn, a létesítmények széles választéka és a szórakozás ideálissá teszik ezeket a hajókat az egész család számára. Az MSC Grandiosa szívében egy lélegzetelállító beltéri sétány található, amelyet drámai LED -kupola borít.

MSC Lirica

Az MSC Lirica jellegzetes körutazási élményt nyújt Önnek klasszikus irányvonalak mentén, az eleganciára, kényelemre és vendégszeretetre összpontosítva, az MSC Cruises mediterrán életmódjának legszebb hagyományaiban. A nyugodt tágas légkör átjárja, csodálatos belső kilátással az előcsarnokból, és zavartalan kilátás az óceánra a társalgó padlótól a mennyezetig érő képablakaiból.

MSC Magnifica

Az MSC Magnifica mesteri módon ötvözi a Musica osztály nyugodt kifinomultságát a Fantasia osztály zászlóshajóink változatosságával és gazdagságával. A hagyományos kézművesség és az úttörő dizájn ötvözete, a hajó kiváló helyszínei elkényeztetik a választást, beleértve 5 ínyenc éttermet, amelyek a világ minden tájáról származó ételeket szolgálnak fel, és 12 dizájner témájú bárt. A gyerekek és a tizenévesek szeretik saját tematikus helyszíneiket és különleges klubjaikat, amelyek segítenek megtörni a jeget új barátokkal.

MSC Meraviglia

Az MSC Meraviglia rendkívüli funkciókkal rendelkezik, amelyek tökéletes élményt nyújtanak a tengeren minden évszakban. A fedélzeten élvezheti a kiemelkedő, autentikus étkezési lehetőségeket és a világon kívüli szórakozást új panorámás területekkel, innovatív óceánra néző hátsó társalgóval, kétszintes "belső sétánnyal" 480 négyzetméteres LED-kupolával és látványos szórakoztató terület, amely egy szabadtéri vízi parkhoz kapcsolódik. Ezenkívül az MSC Meraviglia egyike azon négy hajónak, amelyek az MSC kizárólagos bahamai célállomására, az Ocean Cay MSC Marine Reserve -be hajóznak.

MSC Musica

Az MSC Musica nemcsak az ökológiai tengerjáró hajók új osztályát indította útjára, hanem a tengerjáró új osztályát is - a kecses vonalak tágas világát és a kiváló választékot, amelyet az MSC Cruises mindig is megkülönböztető kreativitása, finom természetes anyaga és a részletekre való figyelem gazdagít.

MSC Oprea

Még mielőtt az MSC Opera elindul, a fedélzetre lépés olyan, mintha felfedezőútra indulnánk. A lenyűgöző új funkciók és létesítmények sokaságával a hajó most még jobban felszerelt minden igényt kielégíteni.

MSC Orchestra

A tágas, elegáns belső tereket ötvözi a Musica osztályunk által ismert változatossággal. Az MSC Orchestra ígéri álmai körutazását. Mert a fedélzeti élet éppen olyan lehet, amilyennek szeretnéd. Ha a pihenés a célod, akkor bőséges fedélzeti hely van a napsütésben vagy a kiváló Body and Mind Spa -ban, ahol kényeztető törökfürdő, szauna és számtalan varázslatos masszázs várja a vendégeket.

MSC Poesia

Az MSC Poesia egy innovatív, elegáns stílusú tengerjáró hajó, amely a hagyományos kivitelezést hozza létre a kreatív tervekhez. Lépjen fel a fedélzetre, és beléphet a kényelem kifinomult világába, a látványos előcsarnoki vízeséstől a Zen Gardenig, az autentikus japán sushi bártól és a bőséges MSC Aurea Spa wellnessközponttól, ahol gőzfürdő, szauna és isteni masszázsok szolgálják a test és a lélek kényelmét. tökéletes hely a kikapcsolódásra.

MSC Preziosa

Hajózzon a világ minden tájáról luxusban az MSC Preziosa ökohajóval, élvezze a mediterrán életmód örömeit. Hajóink klasszikus dizájnja és részletes kivitelezése valódi kőpiazzát és olyan látványos jellemzőket tartalmaz, mint a Swarovski kristályos nagy lépcsők és a varázslatos „végtelen” medence.

Részletek

MSC Seashore

Az első a két gazdagított Seaside EVO osztályú hajó közül. Az MSC Seashore a Seaside hajóosztály úttörő és úttörő kialakításán alapul, amelynek célja, hogy közelebb hozza a vendégeket a tengerhez, és számos újdonsággal, térrel és élménnyel gazdagította a vendégeket.

MSC Seaside

Az MSC Seaside újraírja a tengerjáró hajók tervezésének szabálykönyvét, egyesítve a beltéri és kültéri területeket, hogy soha többé ne lehessen összekötni a tengerrel. A 8. fedélzeten található egy egyedülálló tengerparti sétány, ahol étkezési, italozási, vásárlási, úszási és napozási helyek sorakoznak. A két üvegpadlós kifutóról és a panorámás liftekről csodálatos kilátás nyílik.

Részletek

MSC Seaview

Az MSC Seaview újraírja a tengerjáró hajók tervezésének szabálykönyvét, ötvözve a beltéri és kültéri területeket, hogy soha nem látott módon összekösse Önnel a tengert. A hajót a 7. fedélzet körül keringő egyedülálló tengerparti sétányon éttermek, italok, vásárlás, úszás és napozás sorakoznak. A két üvegpadlós kifutóról és a panorámás liftekről csodálatos kilátás nyílik.

Részletek

MSC Sinfonia

Még mielőtt az MSC Sinfonia vitorlázni kezd, a fedélzetre lépés olyan, mintha felfedezőútra indulnánk. A lenyűgöző új funkciók és létesítmények sokaságával a hajó most még jobban felszerelt minden igényt kielégíteni.

MSC Splendida

Az MSC Splendida ökohajó stílusos luxusban elviszi Önt a világ legkívánatosabb hajóútjaira, miközben önmagában is gyönyörű úti cél. Imádni fogja az élő zenét és a dizájner témájú bárok és éttermek rendkívüli választékát, ahol számos ínyenc választékot találhat, az autentikus mediterrán specialitásoktól az amerikai steakhouse marhahús darabokig. Fejezze be az éjszakát egy világszínvonalú show-val a The Strand Theatre-ben, nyerjen a Royal Palm Casino-ban vagy táncoljon a Club 33 Disco-ban.

MSC Virtuosa

Az MSC Virtuosa névadója a virtuóz szóból származik, ami azt jelenti, hogy valaki magasan képzett bármely tevékenységi területen, így az MSC Virtuosa -t azért nevezték ki, hogy tisztelegjen az MSC Cruises építészei és hajógyári partnerei előtt a Les Chantiers de l'Atlantique -ban, akik tervezték és megépítette ezt az innovatív hajóosztályt.

MSC World Europa

Képzelje el a jövőt, amikor az új forradalmi MSC World Europa fedélzetén cirkálhat, amely az úttörő MSC World class flotta első hajója. LNG meghajtású - a világ egyik legtisztább tengeri üzemanyaga, és az áttörést jelentő zöld technológiákkal az MSC World Europa egy új hajózási korszak kezdetét szimbolizálja. Ez az egyedülálló prototípus egy újabb példa az MSC Cruises határozott, hosszú távú környezeti elkötelezettségére és a jövő iránti felelősségére. Ez az egyedülálló prototípus úttörő dizájnnal rendelkezik, ahol minden részlet úgy van kialakítva, hogy ízelítőt adjon az új utazási élményből. Ez az érzelmek egy osztálya, egy soha nem látott hajó számára.

Részletek
 

MSC Cruises hajóflotta

Azt szeretnénk, hogy Ön abszolút stílusban, kényelemben és biztonságban fedezze fel a világot. Ezért folyamatosan bővítjük és fejlesztjük flottánkat, hogy ne csak az úti célok nagyobb választékát kínáljuk Önnek, hanem a legmodernebb hajózási élményt is, bárhová is megy.
 
Korszerű hajóflottával rendelkezünk, amelyhez egy jelentős jövőbeli globális beruházási portfólió új hajókból kombináltan áll rendelkezésre. Hat hajóosztályunk jelenlegi hajói a következők:
 
Az MSC World Europa, az első MSC World Class hajó egy teljesen új, úttörő platformot vezet be, amely innovatív technológiákat és az iparágban elsőként alkalmazott tervezési jellemzőket egyesít, beleértve az egyedülálló Y-alakot. Az MSC World Europa lesz az MSC Cruises flottájának első LNG meghajtású hajója, és az eddigi legfejlettebb környezetvédelmi szempontból. A hajó 2022 decemberében kerül átadásra.
 
Az MSC Virtuosa, a vállalat eddigi legfejlettebb környezetvédelmi hajója, amelyet 2021 februárjában adnak át. A 6334 utas befogadóképességével a legnagyobb hajó az MSC Cruises globális flottájában. Testvérhajója, az MSC Grandiosa (a Meraviglia Plus osztályból) 2019 novemberében állt szolgálatba.  
 
A kisebb testvérhajók, az MSC Meraviglia és az MSC Bellissima voltak az első két Meraviglia-osztályú hajó, amelyek 2017-ben és 2019-ben álltak szolgálatba. A Meraviglia Plus osztály flottájához 2023-ban egy újabb LNG-hajtású hajó csatlakozik. 
  
Az MSC Seaside (2017) és az MSC Seaview (2018) újraírja a sétahajók tervezésének szabálykönyvét, a beltéri és kültéri területek keveredésével a vendégeket soha nem látott módon kapcsolja össze a tengerrel. Az 5000 fő feletti vendégkapacitással az MSC Seaside és az MSC Seaview újszerű elemmel bővíti az MSC flottánkat. A prototípus továbbfejlesztését jelentő két további nagyobb Seaside EVO hajó 5632 vendég befogadóképességű lesz. Az első, az MSC Seaside 2021-ben kerül átadásra. Testvérhajója 2023-ban csatlakozik, és ezzel válik teljessé az MSC Cruises Seaside osztálya.
 
A négy Fantasia-osztályú hajó - MSC Preziosa (2013), MSC Divina (2012), MSC Splendida (2009) és MSC Fantasia (2008) - nagyméretű és modern hajók. Az MSC Preziosa és az MSC Divina 4345, míg az MSC Splendida és az MSC Fantasia 4363 vendég befogadására alkalmas. 
 
A Musica-osztály hajói, az MSC Magnifica (2010), az MSC Poesia (2008), az MSC Orchestra (2007) és az MSC Musica (2006) egyenként mintegy 3000 vendéget tudnak fogadni.
 
A flottát a Lirica osztályú hajók - MSC Sinfonia (2005), MSC Armonia (2004), MSC Opera (2004) és MSC Lirica (2003) - egészítik ki, amelyek egyenként mintegy 2000 vendéget szállítanak.
 
A flotta az előrejelzések szerint 2025-re 23 tengerjáró hajóra nő, és 2030-ig hat hajóra szóló megrendelésre van opció.