​Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel
​Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel
​Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel
​Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel
​Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel
​Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel
 

Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Május 12-20.

Válassza ki a hajóútját, és szálljon be a legközelebbi kikötőben, akár télen, akár nyáron.

Induljon a liguriai Savona strandjairól vagy a nyüzsgő Marseille tengerpartjáról. Bízzon több évtizedes tapasztalatunkban, és engedje meg, hogy elvigyük Önt egy Földközi-tengeri körutazásra.

Engedje magát elcsábítani a varázslatos naplementékkel, és kóstolja meg a legjobb recepteket és a jellegzetes helyi ételeket.

Találja meg az Önnek megfelelő útvonalat: válassza a Földközi-tenger keleti részén tett felfedezőutat, és hagyja magát elvarázsolni a vitorlázás varázsától Dubrovniktól Athénig és tovább az Égei-tengeren, majd fejezze be néhány napos kirándulással a csodálatos görög szigeteken, megállva Szantorinin és Mykonoson, kristálytiszta vizükkel, fehér homokos strandjaikkal és gyönyörű, mélykék égboltjukkal.

Ha a történelemre és az éjszakai életre vágyik, válassza inkább a Földközi-tenger nyugati részét, és hagyja, hogy elkalauzoljuk Barcelona és Palma de Mallorca nevezetességeihez, műemlékeihez és műalkotásaihoz.

A szórakozás folytatódik Ibiza, a Baleár-szigetek legérzékibb szigetének fényei felé, és még tovább, a Herkules-oszlopokon áthaladva elhajózhatunk Madeira, a Kanári-szigetek szigetcsoportja és Lisszabon partjai felé.

1. nap - Indulás!

Indulás! A csoport tagjai késő délután buszra szállnak, hogy másnap már Savona-ba érjenek, ahol indulásra készen várja az utazókat a Costa Smeralda!

2. nap - Savona (Italy)

Savona kikötője az olasz Riviéra egyik legszebb kikötője. A kellemes éghajlat, a soha nem túl forró nyarak, az enyhe telek és a városhoz közeli tenger kivételes szépsége miatt Savona kiváló kiindulópont Liguria felfedezéséhez. Savona nevezetessége a Priamar erőd, amely a 16. század óta uralja a várost, valamint a történelmi központ, ahol a Savona katedrális is megtekinthető. A savonai megálló lehetőséget adhat a közeli Genova városának és szűk, festői utcáinak, az úgynevezett "caruggi"-nak a meglátogatására is.

Nem szabad kihagyni:

- Priamar erődje.

- Savona székesegyház

- Via Paleocapa

3. nap - Marseilles (France)

A "disznóvárosként" is emlegetett Marseille Franciaország legnaposabb városa, amely a fürdőzésre alkalmas öblökkel, a történelemmel és a kultúrával, valamint a kozmopolita konyhájú éttermekkel bűvöl el. Nem távozhat anélkül, hogy ne túrázott volna a "Cours Julien", a bevásárlóutca utcáján. A marseille-i kikötő talán tipikus turistacélpont, de a városházáról induló komp és a régi templom, amely egy templomos épület helyébe lépett, megérdemli, hogy meglátogassa.

Nem szabad kihagyni:

- Aix-en-Provence

- Avignon, a pápák városa

- Marseille felfedezése kerékpárral

4. nap - Barcelona (Spain)

A "ramblas" között remek ételeket és sörfolyókat fedezünk fel, de mindig Gaudi figyelő szemei alatt vagyunk, aki megragadta és kifejezte e hely lelkét. A város otthont ad egy innovatív kortárs művészeti múzeumnak, a Sagrada Familia katedrálisnak és a Camp Nou-nak. Ezen népszerű úti célok után a katalán kultúrát is felfedezheted. Barcelonai megállónk során sétáljon végig a La Ramblán, mielőtt ellátogatna a Picasso Múzeumba. Barcelona, Spanyolország egyik legfontosabb városa tele van emlékezetes építészeti alkotásokkal. Távozás előtt látogasson el a barcelonai kikötő szomszédságába. Az 1992-es olimpiai játékokra teljesen felújított, mára bárokkal, klubokkal és éttermekkel tarkított hely lett.

Nem szabad kihagyni a barcelonai utazás során:

- A La Barceloneta negyed a strandok, a tapas és a yachtpanaroma miatt.

- Gaudí remekművei

- Barcelona és a Camp Nou stadion városnéző túrája

5. nap - Palma De Mallorca (Spain)

Palma de Mallorcára érkezve a sziget különböző tevékenységeire összpontosíthat: vásárlás, középkori épületek, séták a tengerparton vagy hegymászás. Menjen a belvárosba, és sétáljon el Palma de Mallorca kikötőjébe, az építészet szerelmesei pedig tudhatják, hogy a város számos történelmi épületében lenyűgöző belső udvar található, például a Kortárs Művészeti Múzeumban. Szerezzen be néhány "ensaïmadas" ételt a katedrálishoz vezető úton vagy a sziget egyik strandján. Ne felejtsen el ellátogatni a "Paseo del Borne"-ra, ahol vásárolhat.

Nem szabad kihagyni:

- Drach barlangjai

- Valldemosa és az egykori Son Marroig rezidencia.

- Palma felfedezése kerékpárral

Costa Smeralda az olasz dolce vita szinonimája: a gondtalanság, a szellő, amely a hajadat borzolja, és mindig a tengerre néz.


Minden este új előadások és showműsorok, a hajó legmagasabb fedélzetén található aquapark, egy újgenerációs spa és edzőterem és még sok minden más várja Önt.


A Costa Smeralda törődik a környezettel, utat törve a felelős innováció és az egyre fenntarthatóbb körutazások felé.

7. nap - Palermo (Sicily)

A Palermo kikötőjében való megállása lehetővé teszi, hogy felfedezze a Kr. u. 8. században a föníciaiak által alapított ősi várost, valamint a kifinomult konyhát: ne hagyja el a híres cannoli megkóstolása nélkül! Palermo lenyűgözi Önt szépségével, amelyet a középkorból örökölt, amikor az arabok uralták, mielőtt a normannok meghódították volna. A normann palota és a rendkívüli Cappella Palatina, a palermói és a monrealei katedrális olyan építészeti gyöngyszemek, amelyek a római, arab, normann és bizánci stílusokat ötvözik. De a botanikus kert és a meglepő banyanfa is a pazar törzseivel felejthetetlen emlékeket hagy a városról.

Nem szabad kihagyni:

- A normann palota

- A palatinus kápolna

- A kapucinus katakombák

8. nap - Civitavecchia (Italy)

Az északról a Mignone, délről pedig a Marangone által védett öbölben található Civitavecchia kikötője a Tirrén-tenger partján épült az etruszk időkben, és még mindig őrzi ennek a történelemnek a nyomait. Különösen a Michelangelo-erőd és a 9. századi falakkal körülvett óváros tanúskodik a középkori múlt pompájáról. Ezt a megállót ki kell használnunk arra, hogy meglátogassuk Rómát, a grandiózus fővárost világhírű műemlékeivel: a Forum, a Colosseum, a Pantheon, Traianus oszlopa, a Szent Péter-bazilika, a Vatikáni Múzeum, a Sixtus-kápolna, a Trevi-kút, a Piazza Navona, a Piazza Venezia, a Spanyol lépcső és még sok minden más.

Nem szabad kihagyni:

- Assisi Szent Ferenc fenséges székesegyháza.

- A Michelangelo-erőd

- A Rocca, egy áthatolhatatlan erődítmény.

9. nap - Savona (Italy)

A hajó a reggeli órákban köt ki Savonában. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé.

Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kellemes görögországi hajóút az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul! Reméljük, hogy rövidesen ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a CRUISEplus utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

A részvételi díj tartalmazza:

​utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Nagykanizsa, Székesfehérvár) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:

a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:

baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

További információk:

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

 
Smeralda_Interna_Desktop_1392x636.jpg.image.1392.636.high.webp

Belső kabin

Kezdőár: 579 900 Ft/fő

 

Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Május 12-20.

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és a CRUISEplus további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de a CRUISEplus árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.
Kérdése van? Keresse munkatársainkat, akik örömmel válaszolnak azokra és tájékoztatják Önt akciónk részleteiről is.

arrow&v
arrow&v