Földközi-tengeri csoportos hajóutak

Meneküljön az örök napsütésbe, utazza körbe a Földközi-tengert az MSC flotta modern tengerjáró hajóinak egyikén!

Az Atlanti-óceán gyöngyszemei

Costa Luminosa
2022. Március 3.

Két hét a Földközi-tengeren, gyönyörű mediterrán városok, friss levegő, ezernyi élmény - mi más kell egy tökéletes tavaszi csavargáshoz még? Talán csak egy gyönyörű kísérő - de a Costa Luminosa társaságában erre sem lehet panasz!

Mediterrán hajóút Húsvétkor

MSC Splendida
2022. Április 15.

Hangulatos barangolás a Földközi-tenger nyugati medencéjében, amely a legszebb olasz, spanyol és francia kikötővárosokat érinti. Mi más kell egy emlékezetes nyaraláshoz? Hangulatos mediterrán tájak, vidám kikötővárosok, szemet gyönyörködtető látnivalók - tartson velünk! Napozzon Ibizán, fedezze fel Barcelona lenyűgöző hangulatú utcáit, és a francia riviéra legszebb helyei is csak Önre várnak. Mindez (és még sok más minden) belefér egyetlen nyaralásba!

Görög pillanatok

MSC Sinfonia
2022. Május 14.

Fantasztikus tájak, hamisítatlan mediterrán ízek és életérzés sok-sok szikrázó napsütéssel megkoronázva: mi más kell még egy feledhetetlen nyaraláshoz? Talán csak egy ragyogó környezet - ez is adott a gyönyörű MSC Sinfonia fedélzetén. Tartson velünk a Földközi-tenger keleti medencéjébe, barangoljon három mediterrán ország legszebb tájain. Két kikötő között pedig élvezze az MSC Sinfonia luxus kényelmét és tengernyi programkínálatát!

Nyugat mediterrán hajóút Tunézia érintésével

MSC Opera
2022. Május 21.

Az olasz csizmától az észak-afrikai partokig, a francia riviéra és a csodálatos Barcelona érintésével: egy igazán feledhetetlen nyaralásra csábítjuk Önt! Tartson velünk, és gyűjtsön életre szóló élményeket a Földközi-tengeren barangolva - minden nap egy-egy új várost fedezhet fel, és egy teljes napot a nyílt tengeren is eltölthet, távol a partoktól, élvezve a májusi, szikrázó napsütést!

Görög tavasz

MSC Musica
2022. Június 4.

Fantasztikus tájak, hamisítatlan mediterrán ízek és életérzés sok-sok szikrázó napsütéssel megkoronázva: mi más kell még egy feledhetetlen nyaraláshoz? Talán csak egy ragyogó környezet - ez is adott a gyönyörű MSC Musica fedélzetén. Tartson velünk a Földközi-tenger keleti medencéjébe, barangoljon három mediterrán ország legszebb tájain. Két kikötő között pedig élvezze az MSC Musica luxus kényelmét és tengernyi programkínálatát!

Görög dallamok

MSC Musica
2022. Szeptember 10.

Szeptember elején a nyár még meleg - de már nem perzselően forró: legjobb alkalom egy kis mediterrán kirándulásra! Görögország fantasztikus ízei, a csodálatos szigetek és sok-sok napsütés vár a kirándulókra, akik három ország partjainál is kikötnek. Két kikötő között pedig élvezze az MSC Musica luxus kényelmét és tengernyi programkínálatát!

Kitekintés az Atlanti-óceánra

MSC Poesia
2022. Október 4.

Másfél hét barangolás a Földközi-tengeren - és egy kicsit azon is túl - élmények, felfedeznivalók, hangulatos programok: mindez önre vár! Élvezze a ragyogó napsütést a Földközi-tengeren, fedezze fel a legszebb tájakat Olaszországtól a francia partokig, a portugál szigetektől a katalán fővárosig. Barangoljon a híres Casablancán és Tenerifén, sétáljon Barcelona utcáin és Funchalban. Ez a kirándulás valóban a Földközi-tenger nyugati medencéjének színe-javát hozza el Önnek - és még azon is túl repíti Önt!

Őszi barangolás

MSC Splendida
2022. Október 14.

Gazdag program kínálat, felejthetetlen élmények várnak Önre: irány a Földközi-tenger, barangolja be az olasz csizma partvidékét - egy rövid kiruccanással a francia riviérára! Az utazást minden korosztály számára bátran tudjuk ajánlani: tökéletes program egy bő egyhetes romantikus utazáshoz, de családi nyaralásnak is utolérhetetlen.

COVID-19

Kérjük olvassa el figyelmesen!

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a covid járványra tekintettel elképzelhető a honlapunkon szereplő programok változása, akár az utolsó pillanatokban is. A hajóstársaságok valamint cégünk is folyamatosan figyelemmel kísérjük a világjárvánnyal kapcsolatos aktuális információkat, melyek adott esetben az útiterv megváltoztatását indokolhatják.

 

Hajóút kirándulások

Keresse a rendkívüli eseményeket, és tegye tengerjáró nyaralását felejthetetlen kalanddá. A part menti kirándulások hihetetlen választékát kínáljuk minden ízlésnek: akár kalandot, akár a természetet, akár a kultúrát, akár a történelmet kedveli, terveztünk valamit Önnek és az egész családnak. A kultúrától és a történelemtől és a lélegzetelállító festői útvonalaktól kezdve az aktív és kalandos túráinkig, valamint a természeti csodák felfedezéséig, a Sea & Sun kikapcsolódásáig, a Valami különleges élményig és a hozzáférhető túráinkig élvezheti minden úticél kincseit a kívánt módon . Létrehoztuk továbbá az MSC Family Explorer Clubot, az Excursions Explorer Package -t és az MSC Bike Adventours -t, amelyek egyedülállóak a mi vonalunkon, és rendelkezésre állnak bizonyos MSC Cruises útvonalakon.

 
ARRECIFE DE LANZAROTE.jpg

Arrecife de Lanzarote, Spanyolország

BARCELONA.jpg

Barcelona, Spanyolország

CADIZ.jpg

Cádiz, Spanyolország

CIVITAVECCHIA.jpg

Civitavecchia, Olaszország

FUNCHAL.jpg

Funchal, Portugália

LISBON.jpg

Lisszabon, Portugália

MALAGA.jpg

Málaga, Spanyolország

MARSEILLE.jpg

Marseille, Franciaország

SANTA CRUZ DE TENERIFE.jpg

Santa Cruz de Tenerife, Spanyolország

 

Földközi-tengeri csoportos hajóutak

Fedezze fel a mediterrán városok színe-javát, élvezze a magyar nyelvű idegenvezetést a tengerparti programokon. A kiscsoportos kirándulásokon megismerheti a lenyűgöző mediterrán tájakat, hangulatos városokat, felfedezheti a világhírű borkultúrát, bebarangolhatja Európa bölcsőjét... Az MSC hajói a 7-8 tengeren töltött nap során általában 5-6 kikötőt érintenek kettő vagy még több országban. Ez azt jelenti, hogy Ön egyetlen utazás alkalmával több országot, több népszerű üdülőhelyet, nevezetességet is felkereshet. Minden a tengeren töltött pillanat élmény lesz: a számtalan kikapcsolódási lehetőségtől, a fantasztikus tengeri levegőn végzett sportgyakorlatokon át a változatos kulináris élményekig! Kóstolja meg a világ konyháinak színe-javát a tucatnyi fedélzeti étterem, bár, kávézó egyikében - vagy éppen medenceparti grillteraszon. De a hajókon minden korosztály megtalálja a neki tetsző programokat a játszóházaktól a hajnalba nyúló diszkóig, mozitermektől a színházig, spa lehetőségek, masszázs vagy egy kellemes iz adás a panorámás edzőteremben... Legyen része egy életre szóló élményben a Földközi-tenger lágy hullámain és szikrázó napsütésében! Az MSC hajóutakon minden igényt kielégítő luxus kényeztetésben lehet része, böngésszen akciós ajánlataink között, és foglalja le álmai utazását akár jelentős előre foglalási kedvezménnyel!