Északi- és Balti-tengeri csoportos hajóutak

Fedezze fel a Balti-tenger rejtett gyöngyszemeit, hajózza be a vidám skandináv városokat, kiránduljon a fjordok és kicsipkézett hegycsúcsok által szabdalt lélegzetelállító norvég tájakon, fedezze fel a világ egykori legvagyonosabb kereskedői, a Hanza-szövetség tagjai által ránk hagyományozott történelmi örökséget!

Varázslatos Baltikum

MSC Preziosa
2022. Július 3.

Egy kényeztető, igazi luxus nyaralás, a csillogó Balti-tengeren. A skandináv partoktól a legszebb orosz városig az észt fővárostól Észak-Németországig: minden nap egy új ország új csodái várják! Családdal utazóknak vagy egy romantikus útra vágyó pároknak, korosztálytól függetlenül bárki számára feledhetetlen élményt fog nyújtani ez a tengeri hajóút.

Norvég fjordok

MSC Preziosa
2022. Július 10.

Fedezze fel a fjordok lenyűgöző szépségét, élvezze az MSC Preziosa csillogó luxusát! Ezen az utazáson mindenki jól fogja érezni magát, aki szívesen gyönyörködik a zord sziklák és tengerpart varázslatos találkozásában és a fjordok mesés látványában. Bátran ajánljuk minden korosztály számára: családdal utazók számára épp úgy tökéletes, mint azoknak, akik egy romantikus hetet töltenének el az Északi-tengeren...

COVID-19

Kérjük olvassa el figyelmesen!

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a covid járványra tekintettel elképzelhető a honlapunkon szereplő programok változása, akár az utolsó pillanatokban is. A hajóstársaságok valamint cégünk is folyamatosan figyelemmel kísérjük a világjárvánnyal kapcsolatos aktuális információkat, melyek adott esetben az útiterv megváltoztatását indokolhatják.

 

Északi- és Balti-tenger csoportos hajóutak

Európa északi tájaira is elnavigálják, ahol a misztikus balti országoktól a gyönyörű skandináv tájakon át az észak-német városok forgatagáig mindent feltérképezhet akár egyetlen hajós kirándulás alatt! Fedezze fel a legnépszerűbb balti városokat Szentpétervártól Stockholmig, Tallinn-tól Koppenhágáig kis létszámú csoportokban, magyar nyelvű idegenvezető segítségével! Egyetlen utazás során akár 3-4 ország 5-6 különleges látnivalóját is bebarangolhatja, miközben két kikötő közt a szikrázó napsütést az MSC hipermodern tengerjáróinak a fedélzetén élvezheti - tengernyi program társaságában. A hajókon tucatnyi étterem, kávézó és bár gondoskodik a finom falatokról és frissítő koktélokról, nézzen meg egy igazi közönségsikert a fedélzeti színházban, tegye próbára szerencséjét a kaszinóban - vagy csak élvezze önfeledten a zavartalan napsütést a medencék partján vagy valamelyik napozóteraszon. Ne féljen a fagyoktól: a nyári hónapokban a Balti-tenger fölött ragyogó Nap kellemes meleget áraszt, a fedélzeten órák hosszat hódolhat a vízi örömöknek a medencékben és fedélzeti aquaparkban! Böngéssze végig akciós kínálatunkat, keresse meg a kényelem és luxus Önnek tetsző szintjét - az MSC és COSTA hajóin mindent úgy terveztek meg, hogy az az Ön kikapcsolódását szolgálja.