EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Az MSC Cruises biztonságos és stresszmentes nyaralási lehetőséget kínál Önnek és szeretteinek a szigorú MSC Cruises Egészségügyi és biztonsági protokollunknak köszönhetően. Az MSC Cruises egészségügyi és biztonsági intézkedései változhatnak, és a járvány alakulásának megfelelően alkalmazkodnak.

Mielőtt lefoglalja hajóútját, kérjük, ellenőrizze ITT, hogy a lakóhelye szerinti országnak megfelelően jogosult-e a hajóra szállni. A Covid-19 világjárvány miatt nemzetközi utazási korlátozások lehetnek a hajóút célállomásától és az Ön lakóhelye szerinti országtól függően.

 
CIVITAVECCHIA.jpg

Mediterránium

DUBAI.jpg

Dubai, Abu Dhabi & Qatar

EILAT.jpg

Vörös-tenger & Szaúd-Arábia

COZUMEL.jpg

Karib-térség

FLAAM.jpg

Észak-Európa

SYDNEY.jpg

MSC GRAND VOYAGES & MSC WORLD CRUISES

Ismerje meg szakértői csoportunkat

A továbbfejlesztett egészségügyi és biztonsági protokollt külső és nemzetközi egyetemi professzorokkal és orvosokkal dolgoztuk ki a járványtan és a virológia területén, az MSC Cruises orvosi részlege mellett.

Létrehoztunk egy kék szalaggal rendelkező COVID szakértői csoportot az orvostudomány, a közegészségügy és/vagy a kapcsolódó tudományágak területén, és együttműködünk velük a COVID-19-hez kapcsolódó egészségügyi és biztonsági intézkedéseink tájékoztatása és felülvizsgálata érdekében, hogy biztosítsuk, hogy a meghozott intézkedések megfelelőek, hatékonyak és a rendelkezésre álló legjobb tudományos és egészségügyi gyakorlatok alapján történnek.  

A Covid kék szalagos szakértői csoport tagjai a következők:

Dr. R. Redfield. Amerikai virológus és fertőző betegségekkel foglalkozó klinikus, aki legutóbb az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjainak (CDC) igazgatója volt 2018 és 2021 között.

Dr. Ian Norton. Sürgősségi szakorvos, jelenleg a Respond Global ügyvezető igazgatója, korábban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) sürgősségi orvosi csapat kezdeményezés programjának vezetője.

Prof. Christakis Hadjichristodoulou. A Thesszáliai Egyetem (Görögország) Egészségtudományi Karának higiéniai és járványtani professzora, valamint a kar alelnöke.

Prof. Stephan Harbarth. Kórházi epidemiológus, fertőző betegségekkel foglalkozó szakember és az antimikrobiális stewardship program vezetője a Genfi Egyetemi Kórházakban (HUG) és az Általános Orvostudományi Karon.

Prof. Camillo Ricordi. A Miami Egyetem Orvosi Karának biomérnöki professzora.

Dr. Jesus Arroyo. Belgyógyász szakorvos, Genfi Egyetemi Kórházak, magánpraxis, Genf, orvosi tanácsadó, Trafigura Energy.