Csoportos Norwegian hajóutak magyar nyelvű idegenvezetővel

Nincs is jobb módja a meleg és vibráló Földközi-tenger megtapasztalásának, mint egy hajóút. Fedezze fel a különböző kultúrák látnivalóit, hangjait és ízeit - mindezt a saját feltételei szerint. Látogasson el a legkülönfélébb kikötőkbe - a dicsőséges Rómától a csillogó Cannes-ig, miközben élvezheti a Norwegian által kínált szabadságot és rugalmasságot. Utazzon végig Olaszország partjain, miközben hagyományos ízeket kóstolhat és ikonikus nevezetességeket csodálhat meg. Fedezze fel Barcelona egyedülálló katalán identitását, miközben gyönyörködjön a lenyűgöző építészetben és a finom ételekben. Tegye mindezt és még többet is, miközben élvezheti a látványos fedélzeti szórakozást, a luxus spa szolgáltatásokat és az étkezési időpontok nélküli étkezést.

Norwegian Gem csoportos hajóút a görög-szigeteken magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Szeptember 11-18.

Szantoriniben megcsodálhatja a part mentén álló ikonikus, fehérre meszelt épületeket. Fedezze fel Akrotiri bronzkori romjait, vagy töltse a napot napozással a vörös homokos strandokon. Mykonos a non-stop bulihangulatáról ismert, de a klubokon kívül is bőséges lehetőségeket kínál. Merüljön el a görög mitológiában a delosi régészeti lelőhelyeken, vagy ismerje meg a helyi hajózás történetét az Égei-tengeri Tengerészeti Múzeumban. Kezdje a dolgokat Horvátországban egy sétával a híres kőfalak mentén, amelyek Dubrovnik városának partjait szegélyezik. Menjen fel egy drótkötélpályával a városon kívül található Srd hegy csúcsára, vagy látogasson el a Rektori Palotába, egy 14. századi gótikus-reneszánsz múzeumba.

Norwegian Bliss csoportos hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. November 18-28.

Mexikói körutazásaink minden egyes kikötője tele van szórakozással és kalandokkal, beleértve a kajakozást, a zip lininget, a delfinekkel való úszást, a búvárkodást és még sok mást. A Norwegian mexikói körutazásain sosincs messze egy gyönyörű tengerparttól vagy egy jó kis partitól. Fedezze fel a régi hagyományokat és a lenyűgöző városokat, amikor a mexikói Riviérára utazik az egyik legújabb körutazóhajónkon, a Norwegian Bliss-en.

Miért éppen Alaszka? Norwegian Bliss csoportos hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Május 4-14.

Az egyik legfestőibb és legizgalmasabb hajóút Alaszka, és ez a 7 napos útvonal még az Icy Strait Pointot és annak vadonbeli élményeit is magában foglalja. Juneau-tól nem messze található a fenséges Mendenhall-gleccser. Sétáljon a természetjáró ösvényeken, és fedezze fel a látogatóközpontot, ahonnan kilátás nyílik a Juneau jégmezőre. Icy Strait Point az állam legnagyobb tlingit őslakos falujának ad otthont, vizei pedig hemzsegnek a vadon élő állatoktól, köztük az orkáktól és a púposhátúaktól. Mivel Icy Strait Point minden boltja bennszülött tulajdonban van, ez az a hely, ahol autentikus árukat és kézműves termékeket vásárolhat. Az utolsó kikötő Victoria, a Csendes-óceán északnyugati részének legrégebbi városa. Zöld területeivel és viktoriánus építészetével lenyűgöző. Nézze meg a Butchart Gardens-t és a Craigdarroch kastélyt.

 

Tapasztalja meg a Freestyle Cruisingot

Képzelje el a hajózást úgy, ahogyan Ön szeretné: csak az Ön menetrendjét követve. Ezt kínálja a Norwegian Freestyle Cruising minden hajónk és útvonalunk esetében. Kényeztesse ízlelőbimbóit széles körű étkezési lehetőségeink egyikén, vagy talán inkább a vacsora és showműsor kombinációját választaná? Pihenjen a hajózási ipar legtágasabb és legmodernebb kabinjaiban, mielőtt elindulna az Ön által választott part menti kirándulásra.

 

Kényeztesse ízlelőbimbóit

Kóstolja meg a háromfogásos menüt és egy nagyszerű üveg bort. Vagy vegyen egy hamburgert a grillről. Öltözzön fel. Öltözzön ki. Üljön le a barátaival, vagy szerezzen újakat. A rugalmasságnak köszönhetően, hogy nincsenek fix étkezési időpontok vagy előre kijelölt ülőhelyek, a hajóút során több étkezési lehetőséget élvezhet, mint napokig.

 

Díjnyertes

Élvezze a Broadway fényes fényeit olyan előadásokkal, mint a hatszoros Tony-díj®-győztes Kinky Boots, amely kizárólag a Norwegian fedélzetén, vagy a rajongók által kedvelt Jersey Boys és Footloose. Töltsön el minden napot díjnyertes szórakozási lehetőségek felfedezésével, amelyek felülmúlnak minden mást a tengeren.

 

Készen állsz a nagyszerű időtöltésre?

A Norwegian Cruise Line az iparág legújabb hajói közé tartozik, és jelenleg a legfiatalabb flottával büszkélkedhet a nagy észak-amerikai hajótársaságok között. A forradalmi funkciók széles skálájának, valamint a számos új térnek és interaktív élménynek köszönhetően, amelyek célja az izgalom és az inspiráció, garantáltan olyan nyaralásban lesz része, mint még soha.