Csoportos MSC hajóutak magyar nyelvű idegenvezetővel

Fedezze fel a legjobb körutazási úti célokat a világ legérdekesebb kultúráinak látnivalóit, hangjait és ízeit feltáró útvonalak széles választékával. Tapasztalja meg a Földközi-tenger szépségét (Adria, Kelet- és Nyugat-Mediterráneum), és hajózzon el Spanyolországba, a Kanári-szigetekre, Portugáliába és Korzikára.

MSC Musica csoportos hajóút Görögország és Olaszország érintésével magyar nyelvű idegnvezetővel

MSC Musica
2022. Június 5-12.

Fantasztikus tájak, hamisítatlan mediterrán ízek és életérzés sok-sok szikrázó napsütéssel megkoronázva: mi más kell még egy feledhetetlen nyaraláshoz? Talán csak egy ragyogó környezet - ez is adott a gyönyörű MSC Musica fedélzetén. Tartson velünk a Földközi-tenger keleti medencéjébe, barangoljon három mediterrán ország legszebb tájain. Két kikötő között pedig élvezze az MSC Musica luxus kényelmét és tengernyi programkínálatát!

MSC Musica csoportos hajóút a görög-szigeteken magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Szeptember 11-18.

Szeptember elején a nyár még meleg - de már nem perzselően forró: legjobb alkalom egy kis mediterrán kirándulásra! Görögország fantasztikus ízei, a csodálatos szigetek és sok-sok napsütés vár a kirándulókra, akik három ország partjainál is kikötnek. Két kikötő között pedig élvezze az MSC Musica luxus kényelmét és tengernyi programkínálatát!

MSC Magnifica csoportos hajóút a Földközi-tengeren magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Október 7-19.

Másfél hét barangolás a Földközi-tengeren - és egy kicsit azon is túl - élmények, felfedeznivalók, hangulatos programok: mindez önre vár! Élvezze a ragyogó napsütést a Földközi-tengeren, fedezze fel a legszebb tájakat Olaszországtól a francia partokig, a portugál szigetektől a katalán fővárosig. Barangoljon a híres Casablancán és Tenerifén, sétáljon Barcelona utcáin és Funchalban. Ez a kirándulás valóban a Földközi-tenger nyugati medencéjének színe-javát hozza el Önnek - és még azon is túl repíti Önt!

MSC Splendida csoportos hajóút az őszi szünetben magyar nyelvű idegenvezetővel

MSC Splendida
2022. Október 14-22.

Gazdag program kínálat, felejthetetlen élmények várnak Önre: irány a Földközi-tenger, barangolja be az olasz csizma partvidékét - egy rövid kiruccanással a francia riviérára! Az utazást minden korosztály számára bátran tudjuk ajánlani: tökéletes program egy bő egyhetes romantikus utazáshoz, de családi nyaralásnak is utolérhetetlen.

Mediterrán csodák

Csoportos MSC Seaview hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel
2022. Október 22-30.

Kalandozások a Mediterráneum legszebb részein! És nem is akárhogy! Az MSC Seaview fedélzetén! Kellemes őszi napsütés, világörökségi helyszínek, finom ételek és borok! Tartson velünk és fedezze fel a Földközi-tenger szépségeit!

MSC Meraviglia csoportos hajóút Bahamák és Mexikó érintésével magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. November 18-28.

A Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt. Álomország minden olyan turista számára, aki csodálatos környezetben, hosszú fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, sokszínű trópusi halakkal teli korallzátonyok és türkizkék tenger által körülvett csodálatos környezetben szeretne pihenni. És most, az exkluzív Ocean Cay szigettel a vendégek egyedülálló élményben részesülhetnek a Karib-tengeren.

MSC Opera csoportos hajóút az Arab-öbölben magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. December 3-11.

Az Arab-öböl a modern életmód és a történelmi hagyományok lenyűgöző ötvözete. Különleges kulturális identitása, futurisztikus építészete, szent mecsetei és extravagáns életstílusa az egyik legcsábítóbb hely az utazók számára. Egy körutazás ideális módja lehet annak, hogy felfedezze a világ e különleges részének rejtett gyöngyszemeit.

 

Csak a tenger inspirál új felfedezésekre

Keresse a rendkívüli dolgokat, és tegye felejthetetlen kalanddá a tengeri nyaralását.
Hihetetlenül sokféle part menti kirándulást kínálunk minden ízlésnek megfelelően: akár a kalandot, a természetet, a kultúrát vagy a történelmet kedveli, mi az Ön és az egész család számára találtunk valamit.

A Kultúra és történelemtől és lélegzetelállító tájképi útvonalainktól kezdve az Aktív és kalandtúrákon és a természeti csodák felfedezésén át a Tenger és Nap pihenéséig, a Valami különleges élményeinkig és az akadálymentes túráinkig, minden úti cél kincseit az Ön által preferált módon élvezheti.


Létrehoztuk továbbá az MSC Family Explorer Clubot, az Excursions Explorer csomagot és az MSC Bike Adventours-t, amelyek egyedülállóak a vonalunkon, és elérhetőek az MSC Cruises kiválasztott útvonalain.

Válassza ki online az MSC Cruise Excursion kirándulását, és használja ki az előfoglalási árainkat.

 

Mediterrán hajóutak

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy elérhető közelségbe kerülünk a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavához, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait.

Ez a hajóút lehetőséget kínál arra, hogy meglátogassa és megismerje a tengerrel szemben álló országokat és népeket, valamint azok évezredes történelmét, ahogyan az ókori hajósok tették, amikor Olaszországból a görög szigetekre hajóztak.

Az MSC hajóútján utazva lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről megismerje Olaszország történelmi kikötőit Rómától Velencéig, Genovától Nápolyig, hogy értékelje a festői és kifinomult francia városokat, Cannes-t, hogy elmerüljön a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán.

Használja ki a személyzetünk által szervezett kirándulásokat, hogy élvezze a görög napsütést, miközben fontos régészeti helyszíneket látogat meg, vagy fejlessze ki szenvedélyét a horvát zene iránt.

Ha a Földközi-tenger nem elég, választhatja az MSC hajóútjait, amelyek Gibraltáron túlra vezetnek, hogy egy gyors látogatást tegyen a portugál partoknál, Lisszabonban és Funchalban, valamint a Kanári-szigeteken. Olaszország, Spanyolország és Marokkó, Kelet és Nyugat még soha nem volt olyan közel egymáshoz, mint az MSC Cruises hajóútjain.