Mexikói és Karib-tengeri csoportos hajóutak magyar nyelvű idegenvezetővel

Olyan közel, mégis olyan finoman messze. Lehet, hogy Mexikó ott van lent, de mégis egy teljesen más világban létezik. Tapasztalja meg a gazdag kultúra és szórakozás egész enchiladáját egy mexikói körutazáson. Minden kikötő - köztük a kedvencek: Cozumel, Cabo San Lucas és Puerto Vallarta - a maga sajátos helyi ízével járul hozzá a keverékhez. Akár a nyugati parti Riviéra a csendes-óceáni bájával, akár a keleti parti Karib-tenger és a szigetek varázsa... vagy esetleg Baja és a világot meghódító tengerparti tájak, Mexikó a nagyszerű nyaralás központi eleme lesz.

Norwegian Bliss csoportos hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. November 18-28.

Mexikói körutazásaink minden egyes kikötője tele van szórakozással és kalandokkal, beleértve a kajakozást, a zip lininget, a delfinekkel való úszást, a búvárkodást és még sok mást. A Norwegian mexikói körutazásain sosincs messze egy gyönyörű tengerparttól vagy egy jó kis partitól. Fedezze fel a régi hagyományokat és a lenyűgöző városokat, amikor a mexikói Riviérára utazik az egyik legújabb körutazóhajónkon, a Norwegian Bliss-en.

MSC Meraviglia csoportos hajóút Bahamák és Mexikó érintésével magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. November 18-28.

A Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt. Álomország minden olyan turista számára, aki csodálatos környezetben, hosszú fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, sokszínű trópusi halakkal teli korallzátonyok és türkizkék tenger által körülvett csodálatos környezetben szeretne pihenni. És most, az exkluzív Ocean Cay szigettel a vendégek egyedülálló élményben részesülhetnek a Karib-tengeren.

 

Egy álomhelyszín

A Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és leglenyűgözőbb úti célja volt. Minden olyan turista álma, aki csodálatos környezetben szeretne pihenni, amelyet hosszú, fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, korallzátonyok, sokszínű trópusi halaktól hemzsegő korallzátonyok és türkizkék tenger vesz körül. És most, az exkluzív Ocean Cay MSC Marine Reserve szigettel a vendégek egyedülálló élményben részesülhetnek a Karib-tengeren.

Nehéz, sőt, gyakorlatilag lehetetlen nem meghatódni attól a hihetetlen látványtól, amelyet ezek a szigetek nyújtanak Barbadostól Jamaikáig, Szent Luciától a Bahamákig, Guadeloupe-tól Trinidad és Tobagóig. Engedje el magát a hullámok csobogásának hangjára, és talán engedje át magát egy kis vásárlásnak és éjszakai életnek a divatos Miamiban vagy a titokzatos mexikói Costa Mayában. Mindezt olyan légkörben, ahol az órák mintha már régen megálltak volna, és az utazó a gyarmati falvak, rumültetvények és kalózöblök ősi világába csöppenhet.

 

A természet gyönyörűvé tette, mi egyedivé tettük

Fedezze fel új és exkluzív bahamai úti célunkat: Ocean Cay MSC Marine Reserve.


Itt egyedülálló élményt tölthet el egy autentikus karibi tengeri rezervátumban, miközben kapcsolatba kerülhet a természettel, érezheti a bahamai szellem melegségét és elmerülhet egy környezetbarát környezetben.


A szigeten élvezheti a pihentető masszázst egy kabanában, felfedezheti a tenger szépségét és felfedezheti a környéket dedikált kirándulásokon.

 

Egy trópusi csoda

Ezeknek a helyeknek a varázsa a színek szivárványa, ahol a tenger kékje, az ég tiszta kékje és a barna, okkersárga és zöld kakaó-, kávé- és fűszerültetvények végtelen változatossága keveredik a lélegzetelállító tájban. A városok, amelyeken a karibi körutazás során áthalad, élettel telve, zenével és illatokkal, míg a természet, e szigetek egyetlen úrnője, lehetővé teszi, hogy egzotikus állatokat és a virágok és gyümölcsök színes mozaikjait lássa, amelyeket a nap megvilágít. Itt minden sarkon visszhangzik a tenger, a kalóztörténetek régi emléke és a távoli zene ritmusa, amely egy távoli Afrikáról mesél, amely az évszázadok során mássá vált. Az Antilláktól a Dominikai Köztársaságig, a Bahamáktól Barbadosig: a Costa Cruises-szal a Karib-tenger minden szépségét megtalálhatja.