Csoportos mediterrán hajóutak magyar idegenvezetővel

A legszebb szabadtéri múzeum

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy elérhető közelségbe kerülünk a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavához, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait. Ez a hajóút lehetőséget kínál arra, hogy meglátogassa és megismerje a tengerrel szemben álló országokat és népeket, valamint azok évezredes történelmét, ahogyan az ókori hajósok tették, amikor Olaszországból a görög szigetekre hajóztak. Az MSC körutazáson való utazás lehetőséget ad arra, hogy közelebbről megismerje Olaszország történelmi kikötőit Rómától Velencéig, Genovától Nápolyig, hogy értékelje a festői és kifinomult francia városokat Cannes-ban, hogy elmerüljön a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán. Használja ki a személyzetünk által szervezett kirándulásokat, hogy élvezze a görög napsütést, miközben fontos régészeti helyszíneket látogat meg, vagy fejlessze ki szenvedélyét a horvát zene iránt. Ha a Földközi-tenger nem elég, választhatja az MSC hajóútjait, amelyek Gibraltáron túlra vezetnek, hogy egy gyors látogatást tegyen a portugál partoknál, Lisszabonban és Funchalban, valamint a Kanári-szigeteken. Olaszország, Spanyolország és Marokkó, Kelet és Nyugat még soha nem volt olyan közel egymáshoz, mint az MSC Cruises hajóútjain.

MSC Armonia rövid csoportos hajóút első hajózóknak magyar idegenvezetővel

2023. Április 1-4.

Kezdje el tervezni körutazását La Goulette-től, vagy válasszon olyan útvonalat, amely tartalmazza ezt a történelmi úti célt, és foglaljon kirándulást Tunisz felfedezésére. Afrika legészakibb országa, Tunézia a kontinens ékköve - a táj bőséges természeti szépségekkel, kivételes régészeti lelőhelyekkel és türkizkék vízzel büszkélkedhet. Az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja, Tunisz városa (és La Goulette kikötője) rengeteg felfedezésre váró látnivalót kínál, kezdve az UNESCO-listán szereplő medinától a mauzóleumokkal és palotákkal a fehérre meszelt, macskaköves szatellitvárosig.

Csoportos MSC Armonia hajóút magyar idegenvezetővel
00018864.jpg

Kanári-szigetek és Madeira csoportos Costa Diadema hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Április 22. - Május 7.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel.

MSC Lirica csoportos hajóút az Adrián át Görögországba magyar idegenvezetővel

2023. Május 1-8.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.

MSC Lirica csoportos hajóút
00019313.jpg

Mediterrán klasszikusok csoportos Costa Smeralda hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Május 12-20.

Induljon a liguriai Savona strandjairól vagy a nyüzsgő Marseille tengerpartjáról. Bízzon több évtizedes tapasztalatunkban, és engedje meg, hogy elvigyük Önt egy Földközi-tengeri körutazásra.

Mediterrán partokon csoportos MSC World Europa hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Május 13-21.

A kaland és a kultúra odakint van, tekintse át elérhető mediterrán kirándulásainkat, és válasszon az athéni Akropolisz felejthetetlen látogatásai közül, kívánjon valamit a Trevi-kútnál Rómában, vagy kóstolja meg a francia konyhát Marseille-ben. Hagyja, hogy mindent megszervezzünk Önnek, hogy mediterrán nyaralásának minden pillanatát élvezhesse.

DJI-20221113-123934-010.jpg
MSC Seaview csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Mediterrán válogatás csoportos MSC Seaview hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Május 6-15.

Olaszország mindig is a világ minden tájáról érkező utazók kedvenc úti célja volt. Természeti szépségének és több ezer éves múltra visszatekintő történelmének köszönhetően rengeteg látnivalót és lehetőséget kínál. Olaszország történelmi és kulturális öröksége a világ leggazdagabbjai közé tartozik, és kétségtelenül nagy hatással volt a világ kultúrájára. Olaszország büszkélkedhet a legtöbb UNESCO világörökségi helyszínnel (51), és ez az az ország, ahol a legtöbb látogató jut egy négyzetméterre.

Csoportos MSC Grandiosa nyugat-mediterrán hajóút Tunézia érintésével magyar idegenvezetővel

2023. Május 13-21.

Tunisz Tunézia kulturális központja és fővárosa az észak-afrikai partvidéken. Ez a sokszínű és történelmi város a francia gyarmati befolyás és a klasszikus szukák figyelemre méltó kincsesbányája. Sok utazó számára kellemes kikapcsolódást jelent a zsúfoltabb mediterrán kikötőkből. Tunisz éppoly modern, mint amilyen mesés, világhírű piacterekkel és hihetetlen tenger gyümölcseivel büszkélkedhet.

MSC19001149.jpg
MSC15005463.jpg

Görög pillanatok csoportos MSC Opera hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Május 14-21.

2023. Szeptember 17-24.

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye páratlan betekintést nyújt az ókori történelembe és kulturális örökségbe. A Földközi-tenger felfedezése nem igazán teljes az MSC görög szigeti körutazásai nélkül, amelyek a világnak ezen a részén található leglenyűgözőbb tájakon keresztül vezetnek.

Spanyol partokon MSC Orchestra csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Június 10-21.

Ha mindig is szeretett volna külföldre utazni és többet megtudni Európáról, fedezze fel a Földközi-tenger legjavát az MSC Cruises hajójáratával, és fedezze fel többek között a legautentikusabb spanyol, francia, görög vagy olasz kultúrát. Egy nyugat-mediterrán körutazás során olyan úti célokat kereshet fel, mint a spanyolországi Barcelona és Valencia, az olaszországi Civitavecchia (Róma), Genova (Portofino és Le Cinque Terre), Nápoly (Pompeji, Capri és Sorrento), vagy a franciaországi Marseille (Provenza) és Cannes (Montecarlo), hogy csak néhányat említsünk.

MSC13014158.jpg
Trieszttől Isztambulig Görögországon át csoportos MSC Splendida hajóút magyar idegenvezetővel

Trieszttől Isztambulig Görögországon át csoportos MSC Splendida hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Július 2-11.

Mintha látványos földrajzi fekvése nem lenne elég, azzal is büszkélkedhet, hogy ez az egyetlen város, amely egymást követő keresztény és iszlám birodalmak fővárosa volt, és ez a szerep több mint 2500 éven át alakította a régió történelmét, és İstanbulnak megdöbbentően sok látnivalót hagyott hátra.

Római vakáció MSC Divina csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Július 6-14.

Olaszország kiemelkedő helyet foglal el a Földközi-tenger térségében, és hosszú tengerpartja számos kulturális és természeti lehetőséget kínál a tengeren utazóknak. Olaszországi körutazásainkkal többek között olyan jól ismert városokba és világszínvonalú helyekre juthat el, mint Róma, Nápoly (Pompeji, Capri és Sorrento), Velence, Genova (Portofino és Le Cinque Terre), Messina (Taormina), Siracusa vagy Palermo, de az MSC Cruises az olaszországi hajóútja során olyan szuggesztív gyöngyszemeket is meglátogathat és kirándulásokat tehet, mint Trieszt a Miramare kastéllyal, Livorno - Firenze és Pisa kapuja - , vagy Puglia és Basilicata csodái, Bari, Brindisi, Lecce, Alberobello, Matera.
Akár családjával, akár barátaival, akár egy párkapcsolati kiruccanás keretében, tapasztalja meg az életet egy látványos sétahajó fedélzetén, miközben a Földközi-tenger türkizkékkel övezett városaiba utazik: merüljön el a helyi kultúrában, és kóstolja meg az egyes olasz régiók által kínált különböző konyhákat. Az MSC Cruises-szal minden hajóút különleges időtöltés.

​Római vakáció MSC Divina csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
IMG_0718.jpg

Lisszabonig és vissza csoportos MSC Orchestra hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Szeptember 28. - Október 9.

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy elérhető közelségbe kerülünk a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavához, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait.

Madeira az örök tavasz szigete és Tenerife csoportos Costa Firenze hajóút magyar idegenvezetővel

2023. Szeptember 28. - Október 13.

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel. A történelemmel és legendákkal teli Görögország csodálatos tengerre néz nagyszerű műemlékei mögött. Aztán ott van Olaszország, amelynek ezer árnyalata van északtól délig. Franciaország a maga pompájával és finom tájaival. Aztán ott van a büszke és vidám Spanyolország és csodálatos szigetei: a Baleár- és a Kanári-szigetek. A Földközi-tenger a gasztronómusok álma is: kortyolhat egy pohár proseccót vagy egy frissítő sangriát, és megkóstolhatja a zöldségeket, a friss halat, a tésztákat, a leveseket, a pizzát és a paellát, amelyek a gasztronómia paradicsomává teszik ezt a területet.

00020069.jpg