Mediterrán csoportos hajóutak magyar nyelvű idegenvezetővel

A legszebb szabadtéri múzeum

Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy elérhető közelségbe kerülünk a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavához, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait. Ez a hajóút lehetőséget kínál arra, hogy meglátogassa és megismerje a tengerrel szemben álló országokat és népeket, valamint azok évezredes történelmét, ahogyan az ókori hajósok tették, amikor Olaszországból a görög szigetekre hajóztak. Az MSC körutazáson való utazás lehetőséget ad arra, hogy közelebbről megismerje Olaszország történelmi kikötőit Rómától Velencéig, Genovától Nápolyig, hogy értékelje a festői és kifinomult francia városokat Cannes-ban, hogy elmerüljön a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán. Használja ki a személyzetünk által szervezett kirándulásokat, hogy élvezze a görög napsütést, miközben fontos régészeti helyszíneket látogat meg, vagy fejlessze ki szenvedélyét a horvát zene iránt. Ha a Földközi-tenger nem elég, választhatja az MSC hajóútjait, amelyek Gibraltáron túlra vezetnek, hogy egy gyors látogatást tegyen a portugál partoknál, Lisszabonban és Funchalban, valamint a Kanári-szigeteken. Olaszország, Spanyolország és Marokkó, Kelet és Nyugat még soha nem volt olyan közel egymáshoz, mint az MSC Cruises hajóútjain.

Costa Venezia csoportos hajóút a török riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Szeptember 18-25.

Tekintettel a terület kiterjedésére, a körutazás a legjobb módja annak, hogy Törökországba utazzon, és így meglátogassa a főbb látnivalókat. Isztambul, a két kontinens városa és a világ egyik legszebb városa, amelynek dicsőséges múltja minden városrészben tükröződik, amint azt a számos UNESCO világörökségi helyszín is bizonyítja. A Kék Mecset, amely a nevét a falakon és a kupolán található türkizkék csempéknek köszönheti, a város egyik legfontosabb épülete, amely a Hagia Sophia közelében található, a bizánci építészet pompás példája. Szmirna, Homérosz talán szülőhelye, amellett, hogy közel van a híres régészeti lelőhelyekhez, számos történelmi és művészeti múzeumot számlál, valamint egy nagy piacot, a Kemeralti Bazárt, ahol helyi kézműves termékeket és hagyományos finomságokat találunk.

Costa Venezia.jpg
MSC13013209.jpg

Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos MSC Magnifica hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Szeptember 26. - Október 8.

A Herkules-oszlopok után egy mitikus táj nyílik a határtalan horizontra: az óceánra. Nyaralása egy MSC hajóúton éppen itt kezdődik, a fűszeres, sokszínű észak-afrikai partvidék csodáival és a Kanári-szigetek kaleidoszkópszerű bájával. A szigetcsoportot a világ legjobb klímájával megáldott szigetek sora alkotja. Mérsékelt és kellemes, élvezze Las Palmas, Lanzarote, Fuerteventura és Tenerife varázsát. Ez a varázslatos utazás Afrika partjait szegélyezi Casablanca és Tanger között. Egyedülálló élmény, amely mindent kínál, amit egy utazó csak remélhet: történelmet, kultúrát, hagyományt és vendégszeretetet, finom ételeket váratlan ízekkel, pihenést és a természetet annak minden erőteljes és fenséges formájában, az óceáni strandoktól a sivatagig, a szelíd völgyektől az impozáns hegyekig. Nem tehet mást, mint hogy lenyűgözi Önt ez az úti cél, amely minden bizonnyal örökre megmarad a szívében és az emlékezetében, úgy, ahogyan csak egy mélyreható utazás teszi ezt igazán.

Mediterrán csodák

2022. Október 22-30.

Kalandozások a Mediterráneum legszebb részein! És nem is akárhogy! Az MSC Seaview fedélzetén! Kellemes őszi napsütés, világörökségi helyszínek, finom ételek és borok! Tartson velünk és fedezze fel a Földközi-tenger szépségeit!

MSC18015332.jpg
MSC15002723.jpg

MSC Armonia rövid csoportos hajóút első hajózóknak magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Április 1-4.

Kezdje el tervezni körutazását La Goulette-től, vagy válasszon olyan útvonalat, amely tartalmazza ezt a történelmi úti célt, és foglaljon kirándulást Tunisz felfedezésére. Afrika legészakibb országa, Tunézia a kontinens ékköve - a táj bőséges természeti szépségekkel, kivételes régészeti lelőhelyekkel és türkizkék vízzel büszkélkedhet. Az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja, Tunisz városa (és La Goulette kikötője) rengeteg felfedezésre váró látnivalót kínál, kezdve az UNESCO-listán szereplő medinától a mauzóleumokkal és palotákkal a fehérre meszelt, macskaköves szatellitvárosig.

Nyugat-mediterrán MSC Opera csoportos hajóút Tunézia érintésével magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Május 6-14.

Kezdje el tervezni körutazását La Goulette-től, vagy válasszon olyan útvonalat, amely tartalmazza ezt a történelmi úti célt, és foglaljon kirándulást Tunisz felfedezésére. Afrika legészakibb országa, Tunézia a kontinens ékköve - a táj bőséges természeti szépségekkel, kivételes régészeti lelőhelyekkel és türkizkék vízzel büszkélkedhet. Az MSC Mediterranean Cruises egyik úti célja, Tunisz városa (és La Goulette kikötője) rengeteg felfedezésre váró látnivalót kínál, kezdve az UNESCO-listán szereplő medinától a mauzóleumokkal és palotákkal a fehérre meszelt, macskaköves szatellitvárosig.

MSC15005344.jpg
MSC21008694.jpg

Mediterrán partokon csoportos MSC World Europa hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Május 6-14.

A kaland és a kultúra odakint van, tekintse át elérhető mediterrán kirándulásainkat, és válasszon az athéni Akropolisz felejthetetlen látogatásai közül, kívánjon valamit a Trevi-kútnál Rómában, vagy kóstolja meg a francia konyhát Marseille-ben. Hagyja, hogy mindent megszervezzünk Önnek, hogy mediterrán nyaralásának minden pillanatát élvezhesse.

Mediterrán válogatás csoportos MSC Seaview hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Május 6-15.

Olaszország mindig is a világ minden tájáról érkező utazók kedvenc úti célja volt. Természeti szépségének és több ezer éves múltra visszatekintő történelmének köszönhetően rengeteg látnivalót és lehetőséget kínál. Olaszország történelmi és kulturális öröksége a világ leggazdagabbjai közé tartozik, és kétségtelenül nagy hatással volt a világ kultúrájára. Olaszország büszkélkedhet a legtöbb UNESCO világörökségi helyszínnel (51), és ez az az ország, ahol a legtöbb látogató jut egy négyzetméterre.

MSC18015693.jpg
MSC18014463.jpg

Adria kincsei csoportos MSC Splendida hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel

2023. Május 20-27.

Az Adriai-tenger választja el a balkáni államokat az olasz félszigettől. Ismerje meg e régió egyedülálló kultúráit egy MSC Adria körutazáson, amelynek úti céljain felfedezheti a régészeti lelőhelyeket, barnulhat a gyönyörű strandokon, megkóstolhatja a finom mediterrán konyhát, élvezheti a pihentető gondolatúrákat, és még sok minden mást.

 

Napfényes és elsöprő, egész évben

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés, egy álom. A Costa Cruises elvezet bennünket, hogy felfedezzük azokat a gyökereket a Földközi-tengeren, amelyek Európa bölcsőjét, Görögországot ölelik fel, a történelem és a legenda között, gyönyörű tengerre néz a műemlékek pompájában. Olaszország, ezer árnyalatával északtól délig. Aztán Franciaország, a maga pompájával és finom tájaival, valamint a büszke és derűs Spanyolország, és csodálatos szigetei: a Baleár- és a Kanári-szigetek. A Földközi-tenger a gasztronómusok álma: miközben egy pohár proseccót vagy egy frissítő sangriát kortyolgat, megkóstolhatja a zöldségeket, a friss halat, a tésztákat, a leveseket, a pizzát és a paellát, amelyek a területet olyan paradicsommá teszik.

 

Hőség és éjszakai élet, minden nap

Röpke megállók gyönyörű helyeken, kevés idővel a megfordulásra és felfedezésre? Nincs tovább! Mi vagyunk a felfedezők új generációja. Készüljön fel a hosszú parti kirándulásokra, éjszakai megállásokra és rengeteg időre a napozásra Santorini vagy Ibiza strandjain. Csodálja meg Róma romjait, merüljön el Barcelona színeiben és tapasztalja meg a helyi hagyományokat, bárhol is jár. Az egyetlen dolog, amit tennie kell? Eldönteni, hogy mit szeretne felfedezni.

 

Művészet, elevenség és hagyomány

A mediterrán hangulat páratlan. Észrevehetjük, amikor a firenzei freskókat és kupolákat nézzük, vagy amikor Velence utcáin sétálunk. Fedezze fel az athéni Akropolisz még ép oszlopait, vagy a barcelonai építészet színes íveivel. A Dolce Vita hívogat, és te válaszolsz rá, szívverésed a szórakozóhelyek ritmusához igazodik. Flamenco vagy tarantella ritmusra? Talán az ibizai DJ szett ütemére, amelyet ma estére tervezel. Bárhová is mész, minden nap megkóstolhatod a valódi ízeket, felfedezheted a helyiek fogadtatását, és csak a hála szavai járnak a fejedben. Gracias. Merci. Efharistò

 

A Földközi-tenger partján

Itt a légkör ismerős, mégis olyan intenzív. A piacok empóriákká és bazárokká alakulnak, a táj pedig mézszínűvé válik. Egy szempillantás alatt sótartályokat és malmokat, ősi kikötőket és évszázados mecseteket fedezhet fel, vagy belélegezheti egy autentikus török fürdő meleg páráját. Európa az Atlanti-óceán és a Közel-Kelet kereszteződésében fekszik: fedezze fel minden egyes lépésével Isztambulban a Galata-torony és a Kék Mecset, vagy a függőkertek és Haifa kőfaluja között. Vagy ismét Lanzarote és Tenerife felé hajózva, miközben áthalad a Herkules-oszlopokon.