Észak-európai csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel

A nagy észak varázsa

A Brit-szigetektől a Baltikumon keresztül Skandináviáig, a Baltikumon keresztül, ez egy rendkívüli MSC Cruise hajóút, amely érdekes és szokatlan útvonalakat javasol a bolygó legtávolabbi és legérintetlenebb területeinek felfedezésére, ahol a természet teljes pompájában pompázik.


A norvég fjordoktól az óceán által megformált, zord tájakig a hajózás egyedülálló élménnyé válik, elvarázsolt kastélyok és gleccserek mellett elhajózva az éjféli nap alatt, a világ néhány leglenyűgözőbb városa, Hamburg, Helsinki, Stockholm, Amszterdam, Tallin és olyan kis, festői falvak között, mint Warnemünde Németországban, Stavanger és Molde Norvégiában, egészen a mitikus Északi-fokig, amelyet csak a Svalbard-szigetek választanak el az Északi-sarktól, a Jeges-tengerben. 


Egy körutazás a legjobb módja annak, hogy felfedezze és értékelje a bolygónak egy olyan szegletét, amelyet még mindig titokzatos legendák és évezredes történetek laknak.

 

MSC Poesia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel a Norvég partok mentén

2023. Június 4-11.

A norvég fjordok kétségtelenül a világ legszebb természeti tájai közé tartoznak, és a világ minden tájáról érkező látogatók által legjobban csodált tájak, amelyek fenséges szépségüknek és időtlen hangulatuknak köszönhetően képesek csodálatot kelteni.

MSC13024429.jpg