Arab-öböl csoportos hajóutak magyar nyelvű idegenvezetővel

A jövő és a hagyomány között lebegve

Az úti cél a keleti varázslatot, türkizkék tengeri tájakat és meleg sivatagi homokot idézi. Ahol egykor csak sivatag volt, ott ma a világ legmagasabb épületeit, a legpazarabb szállodákat és a legmerészebb építészeteket találjuk, amelyek a történelmi palotákkal és a hosszú és gazdag arab történelem maradványaival élnek együtt.  Engedje át magát ennek a fényűző utazásnak egy MSC körutazással, amely régi hagyomány, és egyben része az Emirátusok által az elmúlt években elért fejlődésnek is: Abu Dhabi és Dubai merész, futurisztikus építészetével lep meg, Sir Bani Yas szigete pedig álomszerű tengerparti élményekkel vagy a mangroveerdők, a sivatag és a védett öblök közötti szafari semmihez sem fogható élményével örvendeztet meg. A kihagyhatatlan helyszínek közé tartozik az Ománi-öböl: Khasab és Muscat, ahol ízelítőt kaphat az ezeregyéjszakás varázslatos hangulatból.

MSC Opera csoportos hajóút az Arab-öbölben magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. December 3-11.

Az Arab-öböl a modern életmód és a történelmi hagyományok lenyűgöző ötvözete. Különleges kulturális identitása, futurisztikus építészete, szent mecsetei és extravagáns életstílusa az egyik legcsábítóbb hely az utazók számára. Egy körutazás ideális módja lehet annak, hogy felfedezze a világ e különleges részének rejtett gyöngyszemeit.

MSC13024683.jpg
 

Egy föld, ezeregy lélek

A sivatag minden házát és utcáját aprólékos munkával visszaszerezték a homok fojtogató jelenlététől. Ezért van az, hogy az Egyesült Arab Emírségekben minden a nagyságra, a túlzásra és az ámulatra törekszik. Csodálatos mecsetek, a világ egyik legmagasabb felhőkarcolója, szállodák, amelyekben több csillag van, mint az égboltozatban, vidámparkok a Guinness Rekordok Könyvéből. Ez egy olyan ország, ahol a zord és nehezen megszelídíthető természet hátterében nem hiányzik a luxus, a szépség, a vásárlás és mindenekelőtt a kristálytiszta tenger a fantasztikus búvárkodáshoz. A dubaji körutazásunk során kihagyhatatlan izgalom a naplemente látványa, ahogy a legfeketébb éjszakák alkotta, csillagokkal, békével és mérhetetlen szépséggel teli éjszakát látjuk.