Arab-öböl csoportos hajóutak

Az ezeregy éjszaka varázslatos világa csak Önre vár!

MSC Opera csoportos hajóút az Arab-öbölben magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. December 3-11.

Az Arab-öböl a modern életmód és a történelmi hagyományok lenyűgöző ötvözete. Különleges kulturális identitása, futurisztikus építészete, szent mecsetei és extravagáns életstílusa az egyik legcsábítóbb hely az utazók számára. Egy körutazás ideális módja lehet annak, hogy felfedezze a világ e különleges részének rejtett gyöngyszemeit.

 

A jövő és a hagyomány között lebegve

Az úti cél a keleti varázslatot, türkizkék tengeri tájakat és meleg sivatagi homokot idézi.

Ahol egykor csak sivatag volt, ott ma a világ legmagasabb épületei, a legfényűzőbb szállodák és a legmerészebb építészet található, amelyek a történelmi palotákkal és a hosszú és gazdag arab történelem maradványaival élnek együtt.

Engedje át magát ennek a fényűző utazásnak egy MSC körutazással, amely régi hagyomány, és egyben része az Emirátusok által az elmúlt években elért fejlődésnek is: Abu Dhabi és Dubaj merész, futurisztikus építészetével lep meg, Sir Bani Yas szigete pedig álomszerű tengerparti élményekkel vagy a mangroveerdők, a sivatag és a védett öblök közötti szafari semmihez sem fogható élményével örvendeztet meg.

Kihagyhatatlan helyszínek az Ománi-öböl és annak látványos korallzátonyai, Khor Fakkan, Khasab és Muscat, ahol ízelítőt kaphat az ezeregyéjszaka elvarázsolt hangulataiból.

 
ABU DHABI.jpg

Abu-Dzabi, Egyesült Arab Emírségek

DUBAI.jpg

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

SIR BANI YAS ISLAND.jpg

Sir Bani Yas Island, Egyesült Arab Emírségek

 

Egy föld, ezeregy lélek

Minden házat és minden utcát, amely a sivatag homokjában fekszik, fáradságos munkával visszaszereztek a homok fojtogató jelenlétéből. Ezért van az, hogy az Egyesült Arab Emírségekben minden a nagyságra, a mértéktelenségre és az ámulatra törekszik. Csodálatos mecsetek, a világ egyik legmagasabb felhőkarcolója, az égbolt több csillagával rendelkező szállodák, a Guinness Rekordok Könyvéből származó vidámparkok. Ez egy olyan ország, ahol a durva és nehéz természetű élet hátterében nem hiányzik a luxus, a szépség, a vásárlás és különösen a tenger a nagyszerű merülésekhez. A dubaji körutazásunk során kihagyhatatlan érzés az alkonyat látványa, amely olyan fekete, mint ezer éjszaka, de tele van csillagokkal, békével és mérhetetlen szépséggel.