Costa Cruises

A 27 hajó szolgálatában van, összesen 76 000 vendég befogadására képes, a csoport székhelye Genovában található, és globális szinten működik, elsősorban a Földközi-tenger, Észak-Európa, a Balti-tenger, a Karib-tenger, Észak- és Közép-Amerika, Dél-Amerika útvonalain. , az Arab Emírségek, az Indiai-óceán, a Távol-Kelet és Afrika. 2021-ig hat új generációs hajót vezetnek be a flottába, amelyeket felelősségteljes innovációs kritériumok szerint fejlesztettek ki, és ezért az egész iparág trendjét hivatottak meghatározni. Ennek a csoportnak 27 hajója áll szolgálatban, összesen 76 ezer utast tud egy időben fogadni. A csoport központja Genovában van. A világ minden táján üzemel, a nagyobb úti célok közt szerepel a Földközi-tenger, Észak-Európa, a Balti-tenger, a Karib-térség, Észak- és Közép-Amerika, Dél-Amerika, az Arab Emírségek, az Indiai-óceán, Távol-Kelet és Afrika. 2021-re hat darab újabb generációs hajó áll szolgálatba, melyeket a felelősségteljes innováció jegyében terveztek, és mint ilyenek az egész iparág számára trendhatározóvá vállnak.

00019097.jpg

Costa Cruises

A Costa Crociere 70 éve testesíti meg az olasz stílust és vendégszeretetet. Mindig is hivatásunknak tekintettük, hogy a vendégeinket a világ leglenyűgözőbb helyeire vigyük el, és lehetőséget biztosítsunk a számukra, hogy változatos tájakat és kultúrákat fedezhessenek fel a világ öt kontinensén. Mint az egyetlen olyan hajós tengeri utazási cég, amely olasz zászló alatt működik, mindig is az olasz értékek képviselőinek tekintették magukat. A felelősségteljes innováció a Costa számára kulcsfontosságú szempont a jövőbeli hajók tervezésénél valamint a fedélzeti élmények megalkotásakor is. A programok tervezésekor a cég maximális figyelmet fordít a részletekre is, hogy a nyaralás a helyi kultúrák felfedezéséről is szóljon - melyet felelősségteljes utazóként ismerhetnek meg a cég vendégei.

00018924.jpg

Costa élmények

Ezernyi érdekes program és szórakozási lehetőség vár Önre a fedélzeten! Élvezze az olasz művészetet a Costa hajóin az előadások és programok mellett, melyek egyenként is különleges, egyedi élményt kínálnak. Egyedül Önre bízzuk, melyiket választja! A fedélzeti színházban a művészek megnevettetik és elrepítik az álmok birodalmába, ahol bármi megtörténhet. Élvezze a felhőtlen szórakozási lehetőségeket! Ön is lehet sztár! Vegyen részt a fedélzeti tehetségkutatón és kápráztassa el utastársait a „The Voice” show-n!