Costa csoportos hajóutak magyar nyelvű idegenvezetővel

A világ minden szegletét felfedezheti velünk: a Karib-tenger fehér tengerpartjaitól Észak-Európa érintetlen természetéig, az Arab Emírségek sivatagi csendjétől Dél-Amerika élénk színeiig. A világ mind felfedezésre vár: csak össze kell pakolnia a bőröndjeit!

Costa Venezia csoportos hajóút a török riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. Szeptember 18-25.

A legszebb városok a török riviérán, a csodálatos türkiz part - majd egy kóstoló a görög szigetvilág javából: Isztambultól Athénig és vissza. Bő egy hét a Földközi-tenger keleti medencéjében barangolva, a csodálatos Costa Venezia-val - ez a tökéletes szeptemberi program! Porold le kedvenc bőröndödet, és ne felejtsd otthon a kamerádat sem, ezen a nyaraláson olyan fotók fognak készülni, melyeket még sokáig nagy becsben fogsz tartani! A tengeri barangoláson hű kísérőd a Costa Venezia lesz - a csodálatos tengerjáró fantasztikus programkínálattal vár a fedélzetén - így két kikötő között és a tengeri napon is lesz miből válogatnod. Wellness és fitnesz, kaszinó, színház, butikok, bárok és éttermek... felsorolni is lehetetlen! Ha van kedved, egy hamisítatlan velencei karneválra is vár a hajó személyzete. Tengerre fel!

 

CostaTours, egyedi kirándulások, amelyek rendkívülivé teszik a nyaralását

Több mint 2500 túra, amelyek minden úti cél legjobbjait megmutatják Önnek, így a kultúra rajongói éppúgy boldogok lesznek, mint a természet szerelmesei. És személyre szabott túrát is szervezhet. Képzett és tanúsított helyi idegenvezetők kísérik el Önt számos különböző helyszínre, az izgalmas úti célok szívében. Széles választékból választhatunk: pihentető természeti és kulturális kirándulások, amelyek idősebb és fiatalabb vendégeink számára egyaránt alkalmasak, aktívabb és sportosabb kirándulások a kalandvágyó típusoknak, valamint EcoCostaTours, az utazás felelősségteljes és környezetbarátabb módja. A túrázástól a delfinekkel való úszásig, a városnézéstől a sivatagi vacsoráig mindent az Ön testi épségére összpontosítva hajtunk végre. Végezetül Syusy Blady és Patrizio Roversi, a legendás "véletlen turisták" kizárólag a Costát választók számára mutatják be a legérdekesebb parti kirándulásokat, az általuk ajánlott, kiválasztott úti célokkal, minden egyes hajóútra. Egy olyan esemény, amely lehetővé teszi, hogy más és váratlan nézőpontból ismerjék meg a meglátogatott helyeket.

 

Napfényes és elsöprő, egész évben

Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés, egy álom. A Costa Cruises elvezet bennünket, hogy felfedezzük azokat a gyökereket a Földközi-tengeren, amelyek Európa bölcsőjét, Görögországot ölelik fel, a történelem és a legenda között, gyönyörű tengerre néz a műemlékek pompájában. Olaszország, ezer árnyalatával északtól délig. Aztán Franciaország, a maga pompájával és finom tájaival, valamint a büszke és derűs Spanyolország, és csodálatos szigetei: a Baleár- és a Kanári-szigetek. A Földközi-tenger a gasztronómusok álma: miközben egy pohár proseccót vagy egy frissítő sangriát kortyolgat, megkóstolhatja azokat a zöldségeket, friss halakat, tésztákat, leveseket, pizzát és paellát, amelyek ezt a területet olyan paradicsommá teszik.

 

Italcsomagok

Nem kell aggódnod semmi miatt a nyaralás alatt! Ezért kínál Costa italcsomagokat. Ünnepeljen teljes kikapcsolódásban a megfelelő áron.


Egy hajóúton sosem tudhatja, mikor találja magát egy sportsikerre vagy egy új barátságra koccintva. A választott csomagtól függően korlátlanul fogyaszthat alkoholos és alkoholmentes italokat csak az étkezések alkalmával vagy egész nap. A Costa hajóút nyújtotta kényelem mindenkinek, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szól.

Description Drink Packages

Flyer Drink Packages

Az italcsomagok személyre szólóak, nem átruházhatók és nem oszthatók meg. Ezeket minden vendégnek meg kell vásárolnia, aki ugyanabban a kabinban lakik, vagy ugyanazzal a foglalási számmal rendelkezik és/vagy együtt utazik.

Az alkoholos italokat tartalmazó csomagok 18 éves (az Egyesült Államokban 21 éves) vendégek számára vannak fenntartva. Ezek a csomagok pohárszámra felszolgált alkoholos és alkoholmentes italok választékát tartalmazzák, és az érkezés napján is érvényesek. Egész üveg bor vagy szeszes ital nem kerül felszolgálásra. A minibár, a kabinszerviz és a presztízsmárkák (kivéve a Connoisseur csomagot) termékei nem vehetők igénybe.

Az ittas állapotban lévő vendégek kiszolgálása megtagadásra kerül.