Costa Cruises

A Costa hajókon található valamennyi kabinkategória kényelmes, otthonos hangulatot áraszt. Kiváló hely egy kis feltöltődéshez egy programokkal zsúfolt nap végén. A cég a különböző igényekhez szabottan eltérő típusú kabin kategóriákat kínál: vannak belső kabinok, tengerre néző kabinok, kabinok erkéllyel és lakosztályok. Egy valamiben a cég nem enged: mindegyik lakályos, kényelmes és elegáns. A kabinokban szabályozható légkondicionálás működik, interaktív TV - 24 órás szobaszervízzel (felár ellenében), utaskísérő szolgáltatás a nap 24 órájában, széf, wiki kapcsolat (felár ellenében), hajszárító, a személyzet pedig rendszeresen cseréli az ágyneműket és törölközőket. A Costa fedélzetén különös figyelmet fordítanak az egészségügyi szempontokra, hogy az Ön nyaralása gondtalan és békés legyen. A kabinokat a személyzet napi rendszerességgel fertőtleníti - a vendégek távozása után, az új beköltözők érkezése előtt ködképzéses vírusölő technológiával végeznek fertőtlenítést. A hajó által biztosított ágyneműket és törölközőket magas hőfokon fertőtlenítik, a fürdőhelyiségeket pedig lúgos bázisú, professzionális termékek használatával.

Costa Diadema belső kabin.jpg

Beltéri kabin

Egy barátságos fészek a hatalmas tengerjárón: élvezze a Costa által nyújtott kényelmet és vendégszeretetet. Ezeket a kabinokat azok számára terveztük, akik az utazás egészére valamivel kevesebb összeget kívánnak fordítani, de az élményekről nem szeretnének lemaradni.

Costa Favolosa ablakos kabin.jpg

Kabin tengeri kilátással

Ablak a tengerre és az égre: a Costa külső kabinjaiban egy igazán színes utazáson vehet részt. Élvezheti a tenger üdítő látványát, gyönyörködhet a tengeri naplementék semmihez nem fogható látványában vagy a napfelkeltében is.

Costa Smeralda balkonos kabin.jpg

Kabin erkéllyel

Karnyújtásnyira a tengertől: kabinjából közvetlenül kiléphet saját használatú erkélyére, ahol élvezheti a friss tengeri levegőt, a mámorító illatokat, a szellőt… A Costa kabinok minden kényelmét kínáljuk egy tengerre néző erkéllyel - mi más kellhet még?

Costa Smeralda Suite.jpg

Lakosztály és Samsara lakosztály

Sokszorozza az élményeket - foglaljon lakosztályt, ami nem csak kényelmes, de exkluzív tér a fedélzeten. A Costa Suite a személyes oázisa lehet, csábítóan ragyogó, ahol különleges élmények várnak Önre, melyet személyesen Önre szabnak. Egy palack habzóborral köszöntjük, emellett jacuzzi, fürdőköntös, papucs is jár. További szolgáltatásként személyes inas, elsőbbségi beszállás és kiszállás a megadott időpontokban, és a Suite lakosztályok vendégei számára fenntartott ebédlőben felszolgált reggeli, ebéd és vacsora. Minden lakosztályhoz „Intenditore” italcsomag jár.