ARRECIFE DE LANZAROTE.jpg
 

Arrecife de Lanzarote, Spanyolország

Arrecife település Spanyolországban, Las Palmas tartományban, Lanzarote szigetén, amelynek fővárosa 1852 óta. (forrás: Wikipédia)

ARRECIFE DE LANZAROTE - VIEWS OF LANZAROTE & UNUSUAL VINEYARDS - ACFAH

Kirándulás a Kanári-szigetek észak-keleti csücskében... Tartson velünk egy csodálatos fakultatív programra, amely elkalauzolja Önöket a páratlan természeti adottságokkal bíró sziget csodálatos tájaira. A csoport a kikötőből kikanyarodva buszos kirándulásra indul. A Timanfaya Nemzeti Park és a csodálatos tengerpart mentén haladva Mozaga és Yaiza között haladnak el - ez a sziget egyik legcsodálatosabb tája. Hervideros-nál és a Mancha Blanca templomnál rövid fotózkodás erejéig megállnak, majd irány La Geria! Az egyedülálló szőlészetben a sötét, vulkanikus talajba vájt lyukakban sorakozó szőlőtőkék egészen rendkívüli látványt nyújtanak. Ennek a szinte holdbéli tájnak az adottságai meglepő módon tökéletesek a szőlőtermesztéshez. A csoport innen a kikötő felé fordul, de útközben még a busz elhalad a Földműves emlékmű előtt (César Manrique munkája).
Megjegyzés: A résztvevőknek a kirándulás teljes időtartama alatt maszkot kell viselniük. A kiránduláson való részvétellel a vendégek elfogadják és elkötelezik magukat, hogy követik az útmutatót és az idegenvezető kéréseit. Amennyiben az MSC úgy ítéli meg, hogy az utazók egészsége és biztonsága veszélynek lenne kitéve, az MSC fenntartja a jogot, hogy intézkedéseket tegyen. Felhívjuk figyelmét, hogy azok a kirándulókat, akik a túra során önként úgy döntenek, hogy eltérnek a kirándulás cég által kijelölt kereteitől, őket nem engedik visszaszállni a hajóra.

COVID-19

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a covid járványra tekintettel elképzelhető a honlapunkon szereplő programok változása, akár az utolsó pillanatokban is. A hajóstársaságok valamint cégünk is folyamatosan figyelemmel kísérjük a világjárvánnyal kapcsolatos aktuális információkat, melyek adott esetben az útiterv megváltoztatását indokolhatják.

 

Földközi-tengeri csoportos hajóutak

Fedezze fel a mediterrán városok színe-javát, élvezze a magyar nyelvű idegenvezetést a tengerparti programokon. A kiscsoportos kirándulásokon megismerheti a lenyűgöző mediterrán tájakat, hangulatos városokat, felfedezheti a világhírű borkultúrát, bebarangolhatja Európa bölcsőjét... Az MSC hajói a 7-8 tengeren töltött nap során általában 5-6 kikötőt érintenek kettő vagy még több országban. Ez azt jelenti, hogy Ön egyetlen utazás alkalmával több országot, több népszerű üdülőhelyet, nevezetességet is felkereshet. Minden a tengeren töltött pillanat élmény lesz: a számtalan kikapcsolódási lehetőségtől, a fantasztikus tengeri levegőn végzett sportgyakorlatokon át a változatos kulináris élményekig! Kóstolja meg a világ konyháinak színe-javát a tucatnyi fedélzeti étterem, bár, kávézó egyikében - vagy éppen medenceparti grillteraszon. De a hajókon minden korosztály megtalálja a neki tetsző programokat a játszóházaktól a hajnalba nyúló diszkóig, mozitermektől a színházig, spa lehetőségek, masszázs vagy egy kellemes iz adás a panorámás edzőteremben... Legyen része egy életre szóló élményben a Földközi-tenger lágy hullámain és szikrázó napsütésében! Az MSC hajóutakon minden igényt kielégítő luxus kényeztetésben lehet része, böngésszen akciós ajánlataink között, és foglalja le álmai utazását akár jelentős előre foglalási kedvezménnyel!