Arab-öböl csoportos hajóutak

Az ezeregy éjszaka varázslatos világa csak Önre vár!

Costa Firenze csoportos hajóút a Perzsa-öbölben

Costa Firenze
2022. Február 4.

Dubajtól Ománig, Abu Dhabitól Doháig - kiruccanás a napsütésbe a februári fagyokból. Pakolj össze és készülj egy pörgős élménycunamira a varázslatos Közel-Keleten, ahol a sivatagi tájak és a tenger ölelésében a világ legmodernebb megapoliszainak acél-üveg tornyai karcolják a felhőket.

COVID-19

Kérjük olvassa el figyelmesen!

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a covid járványra tekintettel elképzelhető a honlapunkon szereplő programok változása, akár az utolsó pillanatokban is. A hajóstársaságok valamint cégünk is folyamatosan figyelemmel kísérjük a világjárvánnyal kapcsolatos aktuális információkat, melyek adott esetben az útiterv megváltoztatását indokolhatják.

 

Hajóút kirándulások

Keresse a rendkívüli eseményeket, és tegye tengerjáró nyaralását felejthetetlen kalanddá. A part menti kirándulások hihetetlen választékát kínáljuk minden ízlésnek: akár kalandot, akár a természetet, akár a kultúrát, akár a történelmet kedveli, terveztünk valamit Önnek és az egész családnak. A kultúrától és a történelemtől és a lélegzetelállító festői útvonalaktól kezdve az aktív és kalandos túráinkig, valamint a természeti csodák felfedezéséig, a Sea & Sun kikapcsolódásáig, a Valami különleges élményig és a hozzáférhető túráinkig élvezheti minden úticél kincseit a kívánt módon . Létrehoztuk továbbá az MSC Family Explorer Clubot, az Excursions Explorer Package -t és az MSC Bike Adventours -t, amelyek egyedülállóak a mi vonalunkon, és rendelkezésre állnak bizonyos MSC Cruises útvonalakon.

 
ABU DHABI.jpg

Abu-Dzabi, Egyesült Arab Emírségek

DUBAI.jpg

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

SIR BANI YAS ISLAND.jpg

Sir Bani Yas Island, Egyesült Arab Emírségek

 

Arab-öböl csoportos hajóutak

Az úti cél keleti varázslatot idéz, a türkizkék tenger és a sivatag meleg színei között elterülő tájak. Ahol egykor csak sivatag volt, ott ma a világ legmagasabb épületei, a legfényűzőbb szállodák és a legmerészebb építészet található, amelyek a történelmi palotákkal és a hosszú és gazdag arab történelem maradványaival élnek együtt. Engedje át magát ennek a fényűző utazásnak egy MSC körutazással, amely régi hagyomány, és egyben része az Emirátusok által az elmúlt években elért fejlődésnek is: Abu Dhabi és Dubai merész, futurisztikus építészetével lep meg, Sir Bani Yas szigete pedig álomszerű tengerparti élményekkel vagy egy semmihez sem hasonlítható szafarival varázsolja el a mangroveerdők, a sivatag és a védett öbölterületek között. Kihagyhatatlan helyszínek az Ománi-öböl és annak látványos korallzátonyai, Khor Fakkan, Khasaband Muscat, ahol ízelítőt kaphat az ezeregyéjszaka elvarázsolt hangulataiból.